Мода

Всички говорят за бялата риза на Макрон и това под нея

Дали модата на 70-е се завръща?

Всички говорят за бялата риза на Макрон и това под нея

Снимка: Soasig de la moisinniere/TheTimes

Еманюел Макрон се надява, че това няма да е последната му фотосесия като президент на Франция и ще успее да повтори мандата си след изборите тази неделя. Зад кулисите на предизборния митинг от изминалия уикенд френският президент се отпусна на дивана, разкопчавайки горните четири копчета на бялата си риза. 

Това нямаше да е нищо особено, ако изпод ризата не се разкри окосмената му гръд. Това ли е новата мода или е дързък ход на PR-екипа за демонстриране на повече непринуденост?Експертите смятат, че това е моден гаф, но в социалните мрежи бялата риза в контраст с естественото за мъжете окосмено тяло събуди повече положителни коментари. Повечето дами одобряват това, че мъжкото тяло трябва да е преди всичко чисто и спретнато, а не да се набляга на женски процедури като обезкосмяване. 

Снимката е направена от фотографа на президентството за сайта Soasig de la moisoniere, който следи отблизо всички ходове на френския държавен глава. Фотосът бързо се разпространи във всички социални медии, а и в конкурентните издания.

Завръща ли се модата на 70-те? 

Това питат от британския The Times? И пишат още:

„Какво очаквате от един политик? Честност? Почтеност? Или гъста топка косми на гърдите, достойна за реклама на шампоан за коса? Това ли е новият Тарзан?“, пита саркастично изданието.

Още за стайлинга на Макрон, вижте тук: