Мода

За белите чорапи с любов с тези 10 стайлинг идеи

Малко дързост в есенния гардероб

За белите чорапи с любов с тези 10 стайлинг идеи

Снимка: The Style Stalker

Така и не възприехме носенето на дебели чорапи със сандали, макар да го харесваме върху стъпалата на някои инфлуенсъри, но страничният поглед винаги е по-лесен за възприемане. Бихме казали същото и за белите чорапи с черните мокасини, но този сезон го виждаме толкова често из фийда си в Инстаграм, че все повече се изкушаваме да го пробваме най-после. Струва си поне един опит, дори и да нямаме под ръка онези толкова вайръл мокасини на Prada. Затова пък в H&M и някои от другите по-масови марки могат да се открият доста бюджетни и стилни варианти, които са също толкова подходящи за белите чорапи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Polina Ilieva (@polinailieva)

Въпреки че ви показваме няколко стайлинг идеи, в които мокасините са по-класически т.е. с по-ниските платформи, може би по-грубите им другарчета са по-подходящи за тази комбинация, която толкова добре се вписва в колежанския preppy стил. А той е изключително актуален тази есен, предизвиквайки ни да носим повече мини дължини – независимо дали е пола в каре, пепит или туид, или някоя рокля (а защо не и обемен блейзър под формата на рокля).

Всъщност белите чорапи с мокасини са подходящи за съчетаване както с костюм, така и с дънки, риза и сако, но пък с някоя кокетна мини рокля биха стояли доста шик, както ни убеждават някои от момичетата, които следим в социалните мрежи.

И ако все пак белите чорапи не са ви по вкуса и не може да ги възприемете извън носенето им с кецове или маратонки, то можете да ги замените с черни или цветни. Могат да се получат не по-малко елегантни тоалети, в които именно по този начин да добавите своите нотки индивидуалност, а те винаги се открояват и издават добрия стил.

 

Ботите и ботушите, с които няма да се разделяме този сезон