Мода

Запечатайте емоцията с Huawei 10 Pro

Лятото е в края си, но на вас не ви се иска да пускате онова усещане за лекота, безгрижност и топлина, и спомените за усмихнати и споделени моменти. И докато ангажиментите ви притискат, докато се задъхвате в офиса от поредната изненадващо появила се задача в главата ви се редят кадър, след кадър от онази друга реалност….Реалността, в която работното място сякаш не съществува, на път сте, или отпивате глътка от онова така фино розе, от което очите ви искрят. Онази реалност, в която усмивката не слиза от лицето ви и всичко е смислено и споделено.

Да! Всичко е там- в телефона ви. Запазено, преживяно, заснето. Там са хората , моментите, гледките и местата точно такива каквито са в главата ви- ярки, красиви и усмихнати. И за да не загубите нито един нюанс на емоциите и спомените да ви топлят през предстоящата зима на помощ идва новият Huawei nova 10 Pro със стилен дизайн, бързо зареждане и уникална предна камера. Иновативния  дизайн и отлична изработка веднага ще ви спечелят в този така стилен смартфон.

Това е вашият помощник, за да направите перфектната снимка от всеки ъгъл, да поддържате влога си, да изглеждате неотразими на всяко селфи, благодарение на първата в индустрията камера с мигновен автофокус. Портретите в близък план с любимите ви хора, вече няма да ви притесняват, и дори и най-щурите снимки ще са като от фотосесия. Селфи приближението е с впечатляващия  диапазон 0.7x-5x, 60MP, ултраширокоъгълно и с висока резолюция. Телефонът  е оборудван с 50MP UltraVision основна камера, и със светкавично бързото 100W Huawei SuperCharge Turbo зареждане.

А ако като излизате вечер се чувствате като звезда от Холивуд и искате снимка в целия си блясък то  ултраширокото селфи видео в 4К, Super Night Selfie и Super Night Shot на този телефон ще уловят целия ви блясък! Вече ще имате и перфектни снимки дори при при слаба осветеност  и ще можете да запечатате трудните за улавяне светлини на града през нощта.

Мислите да поддържате влог? Вече има как да сте със съвършен вид в социалните мрежи. В която и платформа да поддържате профил с помощта на Huawei nova 10 Pro вашето видео съдържание ще е безупречно. Снимките ви на открито ще са като пощенски картички, заснемането на видео клипове ще е по-лесно от всякога.

Каквито и технически характеристики да има вашия телефон обаче,не може да  пренебрегнем  нуждата той да е лек и елегантен. Huawei nova 10 Pro  ще е лек като перо в ръката ви и ще ви дава усещане за копринено докосване, без това да се отразява на удобството за захващане и безупречния дизайн. За да не правите компромиси с личния си стил може да изберете между Starry Black и новият Starry Silver, с което ще заложите на елегантен външен вид и премиум усещане.

За да се справи с предизвикателствата, свързани с живота на батерията, произтичащи от различните сценарии за използване, включително гейминг и видеозаснемане, Huawei nova 10 Pro ви гарантира пълно зареждане в рамките на само 20 минути, и то без така досадното загряване. Технология за течно охлаждане осигурява разсейване на топлината.

Независимо дали става въпрос за игри, гледане на видеоклипове или разглеждане на снимки този смартфон се фокусира върху ярките, живи дисплеи и подобряването на детайлите, което ви  позволява буквално да се „потопите” в картината и то в над милиард цвята. А сърфирането в мрежата или ежедневните операции ще са по-бързи от всякога.

 

С подкрепата на Huawei