Мода

Зимата е тук – 5 стилни тоалета, с които ще искате да се снимате навсякъде

Следвате тези съвети и създайте своето настроение и стил!

Зимата е тук  – 5 стилни тоалета, с които ще искате да се снимате навсякъде

Снимка: Freepik

С настъпването на зимата идва и вълнението от възможността да облечем не само стилни, но и функционални тоалети, които отразяват есенциалната елегантност на сезона. В този моден материал ще се потопим в света на зимната приказка, където красотата не е само в модните тенденции, но и в аурата на магията, която зимата носи със себе си. Ще разгледаме 5 стилни тоалета, които с несравнимо вълнение ще придружават нашия ежедневен живот през студените месеци. По пътя ни към стил и комфорт, ще се впуснем в зимния свят на дрехите с топлина и уют, съчетани с изискан дизайн, и ще създадем истинска зимна сага в нашия гардероб.

Когато става въпрос за съчетаване на стилен зимен тоалет, комбинацията от пола, пуловер и високи до коляното ботуши може да бъде чудесен вариант. Изберете по-дебели материи като вълна или туид. А-линия или поли тип молив са универсални варианти, които могат да бъдат комбинирани с всичко зависимост от повода. Освен това, съчетаването на полата с мек пуловер и високи ботуши до коляното може да създаде шик и удобен външен вид, който е идеален за по-студените месеци.

 

 

Кожените панталони са чудесен избор за зимата, тъй като осигуряват едновременно топлина и стил. Съчетайте кожените си панталони с уютен пуловер на райета за шик и лек външен вид, който е идеален както за ежедневни, така и за елегантни поводи.

 

 

Едно стилно зимно облекло, което е едновременно удобно и елегантно, е съчетаването на овърсайз жилетка с дънки и ботуши. Ключът към извличането на този външен вид е да изберете жилетка, която стои добре и допълва формата на тялото ви. За да добавите визуален интерес, можете също да изберете жилетка с шарка или текстура. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh (@monikh)

 

Аксесоарите са ключови за завършване на всяко зимно облекло и има много възможности за избор, когато става дума за шалове и шапки. За класически и вечен външен вид изберете палто в неутрален цвят, като черен, сив или бежов, и го съчетайте с подходяща шапка или федора. 

 

 

 

Една тенденция в последните години са съчетаване на любимите UGG с дънки. А за по-симпатична визия комбинирайте с жилетка на цветя.