Мода

Зимен парти маникюр

Вашият маникюр наистина ще заблести, ако добавите към любимия цвят малко златен или сребърен брокат, стилна декорация с искрящи кристалчета или пък нежни бели снежинки.

Зимен парти маникюр

С наближаването на коледните и новогодишни празници голяма част от нас започват трескаво да мислят за своя празничен тоалет. Но не бива да забравяме, че важна част от модната ни визия е и добре поддържаният маникюр. И за да бъдем още по-бляскави, трябва да се погрижим за тази малка, но значителна подробност.

По време на празнични дни и вечери спокойно можем да си позволим да избягаме от семплите и деликатни тонове, предпочитани за работното ежедневие и да експериментираме с по-ярки, дръзки и блестящи цветове. Вашият маникюр наистина ще заблести, ако добавите към любимия цвят малко златен или сребърен брокат, стилна декорация с искрящи кристалчета или пък нежни бели снежинки. Вие избирате колко и как да акцентирате.

Ако пък нямате желание да експериментирате, най-добре се придържайте към познатата и вечна класика – червения цвят. Без значение дали ще изберете винено или ярко наситено червено, можете да бъдете спокойни, че този цвят елегантно ще допълни всяка парти визия.

А за да бъде по-дълготраен и безупречен вашият парти маникюр, не забравяйте да използвате топ лак.