Мода

Звездите на сезона – нещо повече от кецове

Находка на деня

Ако има нещо хубаво в края на лятото и началото на есента, то е, че новият сезон ще е всичко друго, но не и скучен. Поне що се отнася до стайлинга ни. Напук на лошото време и клишето за тъмните тонове в хладните дни, ние отвръщаме с най-модерния цвят този сезон, а именно розовото. И ако още не сте се осмелили да го включите в някой аутфит, може би е време да го направите, дори и ако то се прокрадва само по подметката на новите ви кецове. Точно като новия модел на ConverseRun Star Motion, който излиза от клишето за черното и бялото и се откроява с карамелено кафяво в комбинация с бяло и розово. Веднага го забелязахте, нали?

Смелият дизайн и невероятният комфорт на тези кецове го превръщат в звездата на сезона, буквално! Кецове, които ни позволяват да изразим себе си, да бъдем различни, уверени и по-цветни, особено когато дъждът е готов да помрачи деня ни.

Дръзката визия на Run Star Motion е вдъхновена от линията на спортните обувки в началото на хилядолетието, както и от енергията на градските улици. Стелката, пяната CX и междинната подметка издигат удобството на ново ниво и превръщат всяка крачка във вълнуващ „опит за летене“, който обаче не ни пречи да сме здраво стъпили на земята. Защото тези кецове дават онази стабилност, от която имаме нужда, за да преминаваме през динамичното си ежедневие с увереност и стил. Точно както го направихме ние и нямаше как да не добавим още розово в тоалета си, за да накараме кецовете да изпъкнат още повече на фона на най-цветните места в сърцето на града. Да, време е за нови емоции!

С подкрепата на Converse