Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

2019: Астрологична прогноза

2019: Астрологична прогноза

Снимка: pexels.com

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Astrobooth е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и аналитичен астрологически подход. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от Astrobooth за любители астролози, която отговаря на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с близките ни хора.

Да си представим, че в небесата има трима владетели, всеки в своето царство е на трон, с пълната си сила и мощ. Това са Юпитер, Сатурн и Нептун – и трите т.нар. външни планети, чиито влияния ще определят каква ще е 2019-а за всички нас.

 И така:  за Юпитер периодът е от 9 ноември 2018 до 3 декември 2019  малко повече от година; за Сатурн:  от 21 декември 2017 до 22 март 2020почти 3 години; за Нептун в Риби периодът започна на 4 февруари 2012 и ще продължи до 31 март 2025 – или 13 години. 

Нептун е в добра позиция по знак спрямо Сатурн. Двете  планети ще създават различни възможности през този период.

Най-силните периоди, в които имаме възможности да напреднем към целите си – чрез нежност, емпатия, помощ, лечителство или съпричастност,  са 31 януари и 15 юни 2019В астрологичната прогноза за 2019-а това буквално означава, че ще изпитаме влиянието и на трите планети и ще трябва да се съобразяваме с принципите им през цялата 2019 година.

Ето и техните значения: ако Юпитер, доскоро в Скорпион, вече ни научи как да сме по-силни в интимните си отношения, как да се справяме с личните трансформации, с дълбоката си същност и тайните, то сега ще ни направи оптимисти, мечтатели, пътешественици, учители, проповедници и ще ни изпълни с куража да поемем понякога повече, отколкото можем да изпълним. Хоризонтите ни се разширяват – ще търсим новото, свежото, откровеното, споделеното, натуралистичното, онова битие без преструвки и без егоизъм.

Смели – да, всеобхватни и растящи – да, преминаващи границите, търсещи чуждото, чужденците, другото и другите!

Вече схащате рамките, то май точно „рамки“ при Юпитер в Стрелец няма! Ще тръгваме на път, няма да можем да се справим с оптимизма си, ще се увличаме по чужди земи, идеи, проекти, чужденците ще са главни герои в съдбата ни! Ще искаме да учим – неслучайно пътят е най-добрият начин за учене. Ще изследваме непознатото и ще отдалечаваме хоризонтите си непрекъснато. Всичко в нашия живот ще расте и ще се уголемява.

И още ...

За детайлни лични прогнози за връзките и взаимоотношенията си свали Astrobooth приложението от App Store или Google Play или влез на www.astrobooth.com.