Момичешки тайни

3 аромата, в които ще се влюбите тази пролет

И какво разкриват те

Ароматът разкрива много за нас. Той е нашият подпис. Уханието на дрехите оставя трайно впечатление, вдъхвайки увереност и изисканост, където и да отидем, с каквото и да се занимаваме, точно като скъп парфюм.

И както много хубави неща в живота, и тук тръгваме от една простичка дейност, която вършим почти механично. Прането. Качествената грижа за тъканите ги запазва по-дълго време здрави, меки и свежи. Новият аромат Orchid & Vanilla на Lenor е новото ни любимо нещо в грижата за дрехите, oбогатен със скъпоценни натурални масла. Този аромат излъчва елегантност и чар, обгръща с успокояващата прегръдка на ванилова орхидея и кехлибар, вдъхвайки увереност и самочувствие при всяко обличане. Неустоимият аромат придава релаксиращ ефект върху мозъка и нервите, който освобождава от тревожност, гняв и безпокойство.

За любителите на свежите летни аромати, препоръчваме Lenor Ocean Breeze комбинация от чаено дърво и морски нотки. Е, разходката на плажа винаги е за препоръчване, но можем да си осигурим достъпна и лесна терапия, която да вдъхне на дрехите ни лятна свежест жизненост и да подобри чувствително настроението ни.

Романтичните натури със сигурност ще предпочетат Lenor Floral Bouquet, който прониква дълбоко в тъканите и осигурява до три пъти по-дълготраен аромат и мекота. Ароматът на свежа хортензия засилва усещането за спокойствие и баланс на ума, от което винаги се нуждаем в забързания ден.

Новата Fragrance Therapy на Lenor включва ароматни капсули, които се освобождават постепенно с течение на времето, вместо да се пръснат отведнъж като пръсване с парфюм. Така ароматът може да се освобождава многократно, за да осигури продължителна, дълготрайна свежест на парфюм.

Формулата за мекота на Lenor е на растителна основа*, съставена от внимателно подбрани и отговорно добити растителни масла. Новата формула е оптимизирана, за да осигури по-висока интензивност на аромата с по-малко химия.  Тази нова технология за свежест на Lenor съдържа незаменими съставки и е оптимизирана да влее любимия ви свеж аромат в прането, оставяйки дрехите и спалното бельо да ухаят свежо, дори при пране на кратък цикъл и по-ниска температура.

*85% от съставките, допринасящи за мекотата на Lenor, са на растителна основа.