Момичешки тайни

6 уреда за почистване, които можете да си вземете с намаление

Най-вълнуващото и очаквано шопинг събитие за ноември е отлична възможност да си набавите всичко необходимо за дома, като се възползвате от намаленията

6 уреда за почистване, които можете да си вземете с намаление

Снимка: Станислав Димитров<br /> <a href="https://karchershop.bg/product/wv-2-premium-black-edition" target="_blank">Уред за почистване на прозорци</a>

Най-вълнуващото и очаквано шопинг събитие за ноември - черният петък, е отлична възможност да си набавите всичко необходимо за дома, като се възползвате от намаленията. Винаги е много по-икономично да закупите нещо, което така или иначе ви трябва, на промоция. Като например - уред за почистване.

Почистването на дома е от онези досадни задачи, които изпълняваме с отегчение и по задължение, мечтаейки си за магическа пръчица, с която работата да се свърши за миг, или поне малко помощ. Трафикът и индустриалната дейност допълнително отежняват положението, а прахът се наслоява трайно в домовете ни. Понякога наистина е трудно да се справим с всички задължения, които имаме, затова оставяме по-малко приоритетните задачи за друг ден. Но чистият дом означава добро здраве, затова не бива да го игнорираме.

За щастие, напредъкът на технологиите вече ни позволява не само да почистваме дома си бързо и лесно, но дори и да се забавляваме, докато го правим. Ако не вярвате, позволете да ви запознаем с тези шест магически уреда за почистване, вече изпитани от нас на практика. Най-хубавото е, че всички те ще бъдат на промоция от 17 ноември по време на черната седмица, която организира Kärcher.

Прахосмукачка робот

6 уреда за почистване, които можете да си вземете с намаление

Прахосмукачката робот RCV 5 на Kärcher е най-добрият помощник в почистването на пода. Тя работи с приложение, чрез което можете да я управлявате от всяко място и по всяко време. Представете си, че сте на работа, а през това време прахосмукачката ви чисти у дома. Прекрасно, нали! Освен това можете лесно да настройвате различни функции спрямо желаните резултати, а също и да следите докъде роботът е стигнал в работата.

Прахосмукачката може да се използва както за сухо, така и за мокро или комбинирано почистване. Този уред определено ви пести време и енергия, която можете да вложите в нещо друго - например грижата за себе си. С него чистенето не е досадно задължение, а удоволствие, което ни позволява да правим това, което истински обичаме.

Ръчна прахосмукачка

6 уреда за почистване, които можете да си вземете с намаление

Домът ни крие множество деликатни места, които трудно се почистват и изискват по-малък уред. Под клавишите на лаптопа например често се събират прах и миниатюрни боклуци, които няма как да премахнем, освен с деликатно изсмукване. Ръчната прахосмукачка CVH 2 на Kärcher е идеална за тези условия. Както и за любимата библиотека пълна с книжни съкровища, а защо не и за семейния автомобил, в чийто седалки почти винаги се крие една или друга трохичка. Ръчната прахосмукачка тежи по-малко от един килограм, изключително компактна е и с нея можете да почистите трудно достъпни места, държейки я само с една ръка.

Двустепенната филтърна система позволява събирането на груба мръсотия и коса, а хигиенният филтър HEPA 12 гарантира дълбоко почистване и на фините прахови частици. Освен това тази прахосмукачка е тиха, а знаем колко неприятен е шумът, който вдигат повечето уреди за почистване.

Парочистачка Delux

Парочистачка" src="https://momichetata.com/media/source/202311/1699948359_d1_3.jpg" />

За освежаване на килими без да се изпозлва препарат най-доброто решение е парочистачката SC 3 Deluxe EasyFix Premium. Тя загрява изключително бързо, а знаем колко е важно времето за всяка дама, дава отлични резултати при почистване на най-различни видове твърди подове в домакинството и е снабдена със системата за заключване за сигурна защита срещу използване на уреда от деца. А най-хубавото е, че елиминира до 99,999% от коронавирусите и 99,99% от всички често срещани битови бактерии върху твърди повърхности, което гарантира чиста и безопасна среда на живот. LED осветеният пръстен показване режима на работа, а гъвкавото съединение EasyFix гарантира отлична ергономичност. Този уред е просто задължителен за времето, в което живеем.

Уред за почистване на прозорци

6 уреда за почистване, които можете да си вземете с намаление

Миенето на прозорците определено е една от най-досадните дейности около почистването на дома или колата. Освен това никога не можете да постигнете тази кристална гледка, която има професионално почистените прозорци. С Kärcher WV 2 Black Edition това е възможно. Уредът осигурява чисти прозорци без ивици и притежава пулверизатор, кърпа от микрофибър и работи с препарат за максималко добри резултати. С него работите лесно, защото ниското тегло не му позволява да натежи на ръката ви, а резервоарът за мръста вода се сменя толкова лесно, че почистването се превръща в приятно занимание.

Подопочистващ уред FC 5

6 уреда за почистване, които можете да си вземете с намаление

Мечтали ли сте си за уред, с който можете да почиствате както суха, така и мокра мръсотия? Този уред на Kärcher притежава и двете характеристики и по този начин значително улеснява и скъсява работата ви. Той премахва прах, дребни трохи, козина от домашни любимци и избърсва пода едновременно. Как работи той? Въртящите се валяци са постоянно намокрени с прясна вода, докато събраната мръсотия се транспортира до контейнера за мръсна вода. Накрая остава наистина чист под, за разлика от опита с традиционния моп. Освен това уредът има функция за самопочистване на устройството и ролките в паркинг станцията. Подходящият за съдомиялна машина резервоар за мръсна вода може да се изпразни, без контакт с мръсотията. Определено си струва да го имате.

Метачка с ръчно водене S 4 Twin

6 уреда за почистване, които можете да си вземете с намаление

За тези от вас, които имат градина, метачката с ръчно водене на Kärcher е идеалният помощник. Листа, пясък, паднали цветчета прахоляк… Ако всичко това ви е познато, значи сте наясно колко досадно е всеки ден да метете двора, за да изглежда прилично. С ефективната и ергономична метачна машина S 4 Twin на Kärcher можете да постигнете ослепителни резултати около къщата и градината и то за много кратко време. Уредът безпроблемно почиства площи до 2400 м² на час, като транспортира отпадъците в 20-литров контейнер, от чиито съдържание можете бързо и лесно да се освободите. Просто го изсипвате в контейнера за отпадъци. Това е добър начин да постигнете мечтания външен вид на двора си без никакви усилия. Той е удобен за работа и всеки би могъл да се справи с него, дори и да се забавлява.

Почистването определено може да бъде приятно занимание, ако имате добри помощници в процеса. Черната седмица на Kärcher е възможност да си закупите с намаление всичко онова, което отлагате, а ви е крайно необходимо. Ние определено ще се възползваме.

Бъдете готови и вие. Старт на 17 ноември.

С подкрепата на Kärcher