Момичешки тайни

7 тайни и находки, с които ще изглеждаме по-високи

Ако се притеснявате, че не сте достатъчно високи...

В света на модата и стила ръстът ни не трябва да ни ограничава. И правилно избраният тип облекло с подходящите  аксесоари може значително за промени това как изглеждате и как се чувствате в това как се чувствате и изглеждате. Така че – ако сте сред тези, които се се притесняват, че не са достатъчно високи, не се безпокойте, защото ви споделим няколко тайни на стила.

Модата е повече от облекло – това е начин на живот, начин на изразяване и начин да се чувствате добре в своето тяло. Готови ли сте да откриете тези тайни? Нека започнем!

Една от най-ефективните тайни в облеклото за ниски жени е подчертаването на талията, за да се създаде издължен силует. Изборът на дрехи, които се пристягат на талията, може да помогне за създаването на илюзията за по-дълги крака и по-висока фигура. Това може да се постигне чрез избор на рокли, топове и якета с дефинирана талия или чрез добавяне на колан за създаване на същия ефект. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOANA VAZ (@joanavaz_)

Друг важен трик е да избягвате широки дрехи, които могат да са твърде големи за по-малка фигура. Вместо това заложете на по-къси поли и рокли, съчетани с остри обувки или ботуши. Тази комбинация може да помогне за удължаване на краката и създаване на по-балансирана визия. Що се отнася до дънките - изберете по-къси, вталени модели, които прегръщат извивките на тялото и завършват точно над глезена. Това ще помогне да се създаде по-дълга линия на краката и да се избегне появата на удавяне в тъканта.

Експериментирането с панталони и поли с висока талия също може да бъде ефективен начин за създаване на по-издължен силует за по-ниски жени и да помогнат за създаването на илюзията за по-дълги крака особено когато се съчетават с топ.

Монохромните тоалети също могат  допълнително да подобрят илюзията за височина.

Когато напластявате, избирайте по-къси сака или жилетки и дълго палто. Ако стига до глезените, може да създаде вертикална линия, която издължава тялото. Що се отнася до обувките, ниските жени трябва да избират ниски токчета, които добавят височина, без да жертват комфорта.