Момичешки тайни

8 помощника за голямото пролетно почистване

Всяка жена заслужава да си почива, докато домът ѝ сам се почиства.

Пролетта е тук, а с нея и времето за голямото разчистване и почистване! Тъй като през зимата сме в застой, както и домовете ни, а е доказано, че тогава сме по-склонни да трупаме излишни вещи, пролетта е идеалното време да разчистим излишното, за да можем да посрещнем обновлението. Разбира се, за всяка жена пролетното почистване е свързано с не особено приятни емоции. Каквото и да си говорим, поддържането на хигиена в дома отнема време и може да бъде доста тежко особено ако го правим сами.

За щастие, живеем в 21. век, когато новите технологии значително улесняват работата ни. Някои уреди дори вършат всичко вместо нас, докато ние четем книга или ги наблюдаваме, излегнати на дивана. И понеже смятаме, че всяка жена трябва да има достатъчно време, за да може да обърне внимание на себе си и своите нужди, днес ви споделяме впечатленията си от няколко уреда, които могат превърнат дори почистването на дома в удоволствие. Освен това, в момента са с 25% отстъпка по случай пролетта, така че можете да се възползвате максимално от възможностите, които се предлагат, за да обновите дома си с качествени уреди за почистване от Керхер и да внесете в него свежест и чистота.

Миещ робот RCF 3 и Прахосмукачка Робот RCV 3

Интелигентният моп робот RCF 3 изпълнява трудното и времеемко мокро почистване на твърди подове. RCF 3 не само премахва упорити замърсявания или малко течности, но и свободния прах и сухи трохи. Той автоматично разпознава килими и ги избягва умело. RCF 3 разполага с два резервоара, които му позволяват постоянно да овлажнява валяка и да събира замърсена вода отделно. Разполага с удобно управление чрез мобилно приложение.

Прахосмукачката робот RCF 3 е с прецизна LiDAR навигация и удобно управление, чрез приложение. Той прави обиколка за проучване и автоматично създава карти на стаите. За всяко помещение могат да се задават индивидуални параметри за почистване. Например кои стаи трябва да се почистват с прахосмукачка, бършат или да се не се почистват. Допълнителните сензорите предотвратяват падането на устройството, например по стълбите.

В момента се предлагат в комплект с 26% отстъпка. Може да се закупят и поотделно, но с по-малка отстъпка.

Парочистачка SC 3 Delux

SC 3 Deluxe е готов за стартиране след време за загряване от само 30 секунди и елиминира до 99,999% от вирусите и 99,99% от бактериите върху твърди повърхности. С интегрираното отделение за съхранение в устройството е възможно лесно и удобно съхранение на аксесоари, кабели и маркучи. Другите функции включват интегрираната касета за отстраняване на накип, резервоар за вода с възможност за постоянно пълнене за непрекъснато почистване, LED лента за показване на работния режим, както и разнообразие от аксесоари за отстраняване на упорити замърсявания върху плочки, котлони, аспиратори и фуги.

Уред за почистване на твърди подове FC 2-4 Battery Set 2B Duo

FC 2-4 се отличава със своя дизайн, ниско тегло от само 2,2 килограма и автоматично включване и изключване. Максималното време на работа с едно зареждане на батерията е 20 минути, което съответства на почиствана площ от 70 квадратни метра. Благодарение на допълнителната резервна батерия можете да почиствате гъвкаво, без да прекъсвате работата си. След активиране на устройството, ролката автоматично се навлажнява с водата от резервоара за прясна вода. Това гарантира равномерно и ефективно почистване на твърди подови настилки.

Перяща смукачка  SE 3-18 Compact (без батерия)

Спрей екстракторът SE 3-18 Compact почиства текстилни повърхности старателно и без остатъци. Благодарение на компактния дизайн, уредът е не само удобен, но може да се използва и когато наблизо няма електрически контакт. Това позволява интериора на автомобила да бъде почистен само за 12 до 24 минути. По този начин вие премахвате мръсотията от седалките на колата, подовите стелки и багажника, както и от градинските мебели и тапицерията за миг.

Сухо-мокро смукачка WD 4 V-20/6/22 Car

Автомобилна смукачка за мокро и сухо почистване. Снабдена със специални аксесоари, идеално подходяща за перфектно почистване на интериора на автомобила. Независимо дали се справяте с деликатни повърхности като арматурното табло на автомобила, силно замърсени зони като пространството за краката, големи площи като багажника или тесни пространства между седалките – всяка част от интериора на автомобила може да бъде почистена старателно благодарение на специалните си дюзи. Плоският нагънат филтър е особено подходящ за непрекъснато мокро и сухо прахосмукане без да се налага смяна на филтъра.

Ръчна прахосмукачка CVH 3 Plus

Ръчната прахосмукачка CVH 3 Plus премахва всякакви видове замърсявания, като косми, трохи и прах, от всяка позиция и без да оставя никакви замърсявания след себе си. Особено чист отработен въздух се осигурява от двустепенната и миеща се филтърна система, изработена от фина стоманена мрежа за груби замърсявания и косми, както и хигиенен филтър HEPA 12 (EN 1822:1998). Има тих BLDC мотор, компактен дизайн и две различни нива на засмукване с време на работа на батерията до 20 минути и удобна станция за зареждане и съхранение на аксесоари.

Водоструйка K 5

Водоструйката K 5 е идеалният инструмент за редовни почистващи задачи, като се справя с умерени замърсявания, като например върху превозни средства и средно големи повърхности около градината. Оборудването му включва пистолет за задействане, 8-метров маркуч за високо налягане, Vario Power Spray струйник (VPS), ротационната дюза с въртяща се струя за отстраняване на най-упоритите замърсявания и надежден воден филтър за защита на помпата от навлизането на малки частици мръсотия. Налягането може лесно да се регулира на струйника Vario Power Spray (VPS) просто чрез завъртане – за особено целенасочено почистване, което е нежно към повърхностите.