Момичешки тайни

AVON дарява 100% от печалбата си от кампанията в подкрепа на жени, пострадали от насилие

Новата кампания на Avon в подкрепа на борбата с домашното насилие

AVON дарява 100% от печалбата си от кампанията в подкрепа на жени, пострадали от насилие

Подкрепата на околните в трудни моменти е съществена за всеки от нас, но какво се случва, когато човек страда най-много именно от близките си, от любимия си? Какво се случва, когато най-близкият ни не може да ни подкрепи, защото той е този, който наранява и причинява страданията ни?

Тук на помощ идва съпричастността в хората около нас, в хората, които срещаме всеки ден в ежедневието си, но и в тези, които не познаваме, но по една или друга причина са станали неволни свидетели на страданията ни.

Точно за хората, нуждаещи се от подкрепа и съпричастност, Avon създава кампанията „Брошка с кауза“ и изработва два дизайна на специални брошки със знака на борбата срещу домашното насилие. Така брандът ни призовава да се огледаме около себе си и да се замислим колко често срещано е домашното насилие в живота на хората около нас и да подадем ръка на тези в нужда, да спасим живот. Специалните брошки на Avon ще са налични от месец май на сайта на бранда.

Чрез кампанията „Брошка с кауза“ всеки от нас има шанса да допринесе за справяне с този наболял проблем, да спаси нечий живот и да вдъхне надежда на страдащите. За целта е необходимо само да закупи брошка, посветена на борбата срещу домашното насилие. Закупете такава за себе си или подарете на близък човек, така правите двоен подарък – не само на вашата любима жена, но и на човек в нужда. Подарете подкрепа и надежда, защото е красиво да сме съпричастни и да помагаме на тези, които изпитват страдание.

Купете брошка с кауза, помогнете на борещите се с домашното насилие и спасете живот. Така ставате част от голямото семейство на добротворците, подкрепящи слогана „Красиво е“. Разберете как да го направите тук

 

3 филма и 1 гореща линия – стартов пакет за противодействие на насилието