Момичешки тайни

Black Friday: Време е да оборудваме дома си!

С идването на черния петък всички ние потъркваме ръце в чакане на изгодните оферти, с които да оборудваме дома си. Да закупим всичко, което през годината сме си харесвали и да се поглезим с някоя нова машинарийка за домакинството. 

За да бъде най-оптимално и да не изпуснем някое добро предложение, ние винаги си подготвяме списък, по който да вървим докато пазаруваме, за да не се лутаме, да не губим време и най-вече да не се разсейваме от целта. 

Именно затова и днес сме подготвили списък с 12 продукта, които са  #musthave по време на черния петък.

Прахосмукачка VC 7 CORDLESS YOURMAX

Номер едно в списъка ни е какво? Нова прахосмукачка, разбира се. VC 7 Cordless yourMax ни впечатли, защото има най-новата технология, обширно оборудване и е супер лесна за  работа. Иновативният сензор за прах открива всякакви замърсяванията, с което ни спестява повторното минаване. 

Парочистачки SC 3 EasyFix  и SC 4 EasyFix

SC 3 EasyFix е най-бързо загряващата парочистачка и е готова за работа в рамките само на 30 секунди. Много удобно, когато нямаме особено време за чистене. Постоянно допълващия се резервоар за вода позволява работа без прекъсване, а патрона срещу котлен камък омекотява водата автоматично и удължава живота на уреда. SC 4 EasyFix се предлага и във вариант с ютия, 

Сухо-мокро смукачка WD 6 P S V-30/8/22/T Reno

Смукачката WD 6 P S V-30/8/22/T Renovation е идеална за сухо и мокро почистване на частни строителни обекти: осигурява свръхвисоко засмукване с консумация на енергия от само 1300 W. В обхвата на доставката е включен комплект за ремонт, който гарантира ефективно отстраняване на всички видове груби замърсявания, което го прави идеален за почистване на работни места, свързани с ремонтни работи. 

Уред за почистване на прозорци  WV 6 Plus

Фенове сме на Керхер по много причини, но една от тях е, че те винаги търсят начин да се развиват и да подобряват продуктите си. Именно затова те отново подобриха оригиналния уред за почистване на прозорци като разработиха още по-гъвкав смукателен накрайник и добави батерия с още по-дълго време на работа - WV 6 Plus. 

Подопочистващ уред  FC 7 Cordless

Подът е онази част, която най-лесно се замърсява, но и е най-важна, особено ако имаме деца вкъщи. Именно затова е много важно да сме сигурни, че той е напълно чист.

Благодарение на подопочистващ уред  FC 7 Cordless вече няма нужда от прахосмукачка преди избърсване, което спестява половината от времето. Неговата технология с четири ролки с противоположно въртене позволява бързо и ефективно почистване и отстраняване на мръсотия, докато плавно се плъзга по пода.

Смукачка за пепел и прах AD 4 PREMIUM

Прахта е най-големият проблем на всеки съвременен дом. На всеки ни се е случвало днес да почисти и утре отново да забележим, че има прах. Именно затова ние вече сме хвърлили око на смукачка за пепел и прах AD 4 PREMIUM, която е със 17 л метален контейнер и автоматично почистване на филтъра. Всичко почиства, дори пепелта от камини, пелетни котли и барбекюта.

К-т уред за поч. на прозорци + вибропад WV6 + KV4

Уредът за почистване на прозорци и акумулаторната виброчистачка почистват бързо и лесно прозорци и други гладки повърхности. KV 4 разпределя механично водата и благодарение на генерираните вибрации премахва мръсотията лесно и без търкане на ръка.

Прахосмукачките  и парачистачките са най-добрият приятел на една съвременна домакиня и ние сме си набелязали не една, а цели три. Прахосмукачките VC 4 Cordless my HomeVC 6 CORDLESS OURFAMILY и парочистачката  SC 4 EasyFix са нашите топ 3 желания от Дядо Коледа и силно се надяваме, че той е получил писмата ни и поне една от тях ще успеем да грабнем по време на черния петък.

Сухо-мокро смукачка WD 4 V-20/6/22 Car

Това е последният продукт в нашия списък, но със сигурност не по важност. Смукачката за сухо/мокро почистване на автомобили WD 4 V-20/6/22 е идеалният избор за цялостно вътрешно почистване на автомобила. Със специални дюзи, 20-литров пластмасов контейнер, 6-метров кабел и 2,2-метров смукателен маркуч.

Най-хубавото е, че всички наши желания може да открием на едно място, а именно в сайта на Керхер. Черният Петък има ново име Black weekend и продължава от 18.11. до 21.11.2022, като намаленията достигат 25%. Ние вече сме си навили алармите, за да не изпуснем офертата.

 

С подкрепата на Karcher