Момичешки тайни

„Брошка с кауза“ – новата кампания на AVON в подкрепа на борещите се с рака на гърдата

Момичешки тайни

Съпричастността e белег на доброта, възможност да се вгледаме навътре в себе си и да преоткрием идеалите, за които се борим. Да пренебрегнем егото си и да осъзнаем, че всеки от нас има моменти, в които протяга ръка за помощ към околните. Сега е подходящ момент самите ние да протегнем ръка, да спасим живот и да вдъхнем надежда, да бъдем съпричастни.

С тази идея от AVON създават кампанията „Брошка с кауза“, която предоставя възможност на всеки от нас да помогне в каузите срещу рака на гърдата и насилието над жени. За целта от бранда пускат в продажба специални брошки през месеците април и май, като 100% от печалбата ще бъде дарена за двете каузи. Защото е красиво да си съпричастен и да помагаш на тези в нужда.

Подаряването на брошка от специалната колекция на AVON срещу рака на гърдата е възможност да изразим любовта си към скъп човек, но и да спасим нечий живот, защото средствата, събрани от брошките, ще се дарят на Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“. Те ще послужат за осигуряването на безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата, както и за психологически, практически и информационни консултации за жени с тази диагноза и техните близки.

Никога досега купуването на бижу не е било толкова ценен подарък. Подаряването на брошка с кауза е жест, с който можем да променим съдби, да дарим вяра и надежда на тези, които имат нужда от това. Защото животът е безценен дар и вярата ни крепи през трудностите и поддържа светлината в очите ни.

Купуването на такъв подарък е нашата подкрепа за спасяването на живот, възможност да вдъхнем надежда на човек, чиито искри в очите угасват само за едно посещение в лекарския кабинет. Да подарим някоя от тези брошки, означава да направим подарък на скъп човек, но и да сме съпричастни към чуждата болка.

С това бижу ти ставаш част от голямото семейство на добротворците, подкрепящи слогана „Красиво е“, защото е красиво да си съпричастен към стойностна кауза.

Купи благотворителна брошка  и помогни на борещите се с рака на гърдата. Разбери как да го направиш тук.

 

Какво трябва да знаем за петте вида рак при жените, за да се предпазим?