Момичешки тайни

Calvin Klein представя новата Calvins or nothing

Американската модна къща Calvin Klein започна нова глава в своята емблематична Calvins or nothing кампания, включвайки лидерът в световната ранглиста по тенис Карлос Алкарас.

 

Като продължение на визуалния наратив на Calvin Klein Underwear, който дебютира през есен 2022 с участието на актрисата и певица Мая Хоук, както и футболистът Ромелу Лукаку, Calvins or nothing продължава да присъединява към своето портфолио утвърждаващи се световни таланти в различни сфери, включително и професионални атлети от цял свят.

Глобален спортен феномен, който чупи рекорди, Карлос е заснет в поредица от сурови портрети и клипове, дело на Грей Соренти. Внушителните черно-бели визуализации подчертават силата и увереността на Карлос и напомнят за вродената чувственост, с която марката се обвързва.

 

Карлос носи характерното за Calvin Klein бельо Modern Cotton, Cotton Stretch и Cotton Classic, както и новия Classic Straight деним. Алкарас представя и новата колекция бельо Calvin Klein 1996, която се отличава с черно-бели цветове и селекция от смели щампи и предлага енергичен прочит на класиката на марката, преосмислена за модерен външен вид и усещане.

Кампанията предстои да се разгърне в световен мащаб, като специално съдържание ще дебютира в профила на @calvinklein.