Момичешки тайни

Chanel представя своите емблематични парфюми в изложба

Едно сетивно пътешествие

Chanel представя своите емблематични парфюми в изложба

PixaBay

Коко Шанел не само основа изключителна модна къща, но също така създаде свят от ексклузивни и луксозни аромати, които направиха марката още по-уникална. След емблематичния Chanel No. 5 модната къща има още много аромати, които улавят емоцията и духа на времето и развиват усета и чувствителността на хората към класните парфюми.

Пътешествие през света на ароматите обещава да бъде предстоящата изложба Le Grand Numero de Chanel, която ще се проведе в Париж в края на декември. Тя ще бъде разположена в Grand Palais Éphémère - нов павилион за временни изложби, открит след реконструкцията на известния Grand Palais.

 

За самата изложба от Chanel обещават да е „сетивно пътешествие”. Посетителите ще бъдат поканени „да открият аромати, тяхното вдъхновение и смесване с мода и изкуство, винаги с нотка на минимализъм и изтънченост”.

Експерти, ентусиасти и начинаещи са добре дошли на това пътуване, което е „не само образователно, но преди всичко стимулиращо, емоционално и вълнуващо: спомените и личните чувства водят този богат маршрут, който ни придружава, за да открием света на Chanel, тясно свързан с изкуството на парфюмерията”

 

Le Grand Numero de Chanel / от 15 декември 2022 г. до 9 януари 2023 г. в Grand Palais Éphémère/ ще бъде уникална възможност да се запознаете с легендарните и емблематични аромати на Chanel в града, откъдето започва всичко .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TomHsn (@tomhsn_)