Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Днес носим: second hand мъжко яке&парти панталон

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Това е втората част от разходката ни в района на Пиротска и Женския пазар. Да, беше все още слънчево, от онези есенни дни, в които времето сякаш предвещава пролет, а не зима. Толкова хубав и топъл есенен ден беше. А моята цел - да се разровя из second hand магазините и по-скоро в онази част, в която е позиционирано работното облекло.

Защо ли? Защото харесвам тренда, в който дизайнерите се вдъхновиха от така нареченото workwear и направиха свои интерпретации на пожарникарски униформи, предпазни светлоотразителни жилетки и грубите работни панталони с кантове в долния край. Бях сигурна, че там ще намеря нещо, което директно може да се впише моя разностилен гардероб, но колкото и да харесвам широките работни панталони, те се оказаха твърде големи за мен. Затова пък сред тях открих това яке от деним. Обемно, асиметрично и с интересни детайли, което мога да нося по различни начини и с различни дрехи.

И докато му търсех другарче, Линда, нашият фотограф, откри този панталон с промазан, но леко бляскав ефект, който със сигурност ще сложа на следващото декемврийско парти с тишърт, макси колие и високи токчета. Сега обаче ви го представям в съчетание с точно това oversize яке. Там, където паветата превръщат ходенето с токчета в истинско предизвикателство. Там, където няма нужда да гониш трамвая, защото знаеш, че след 5 минути ще дойде следващият. Там, където можеш да се снимаш с фикус на улицата. Там, където градът не е толкова лъскав, но е не по-малко цветен.

Нека ви припомни първата част от нашата разходка из Женския пазар.

 

Ако бях филм, щях да бъда „Полунощ в Париж“. Ако бях книга, щях да бъда „Романът на Зелда Фицджералд“. Ако бях песен, щях да бъда „A little party never killed nobody“. Може би защото ми е по-лесно да се търся в книгите, филмите и музиката. Обожавам да слушам любимите си изпълнители на живо. Дотолкова, че съм готова сама да отида до някой европейски град. Така ут...