Момичешки тайни

How-to: Неповторима селфи фотосесия в седем стъпки

Начин на живот

Усмихнати и запечатващи щастлив момент, понякога рисковани, но най-често добре обмислени – това са няколко думи, които перфектно описват любимите ни селфита. Сигурни сме, че и вие често прибягвате до тях, за да уловите емоцията на мига и да запечатате красив спомен.

Най-важни за наистина добро и ефектно селфи са добрата светлина, подходящият заден фон, а защо не и някой и друг готин аксесоар – ей така, за разнообразие на иначе сходните кадри. Но да започнем от първата и най-отправна точка за всяка снимка – мястото!

Ако сте от Пловдив или дори ако за малко преминавате оттам, ще ви зарадваме с една много цветна и свежа новина! От днес в Mall Plovdiv отваря врати най-новото и уникално пространство за модна селфи фотография – #SelfieShop. Не оставяйте обаче наименованието на този нестандартен „магазин“ да ви подведе! Макар да прави съвсем явна препратка към обичаното от всички ни селфи, е сигурно, че не само снимките, заснети самостоятелно, ще се получат отлично 

Но нека не губим повече време и разкрием какво стои зад интересното название #SelfieShop.

На пръв поглед той наподобява обикновен магазин в мола. Още щом прекрачите прага му обаче, ще се потопите в магията на седем отделни, тематично обособени снимачни площадки.

Басейн

Още с влизането и един поглед вдясно се озовавате пред огромен шарен басейн, пълен с цветни топки, които примамливо ви приканват да се хвърлите в тях, да подскачате и да запечатате наистина неповторими кадри. Ако това е нещо непознато за вас – грабнете момента още сега! Ако пък вече имате предишен опит, знаете колко е забавно и знаем, че дори нямате нужда от покана!

Парти

Срещу цветния басейн се намира парти стаята, в която можете да се развихрите с танцувални движения и чупки в кръста, на фона на цветни ресни в диско стил. Благодарение на светлината ще успеете да запечатате кадри, с които дори да заблудите някого, че са отворили нов нощен клуб в града! Преживяването ще бъде още по-забавно, ако вземете със себе си и приятел, с когото да споделите момента.

Има още...


Градина

Непосредствено след партито, което сте си спретнали, ще се озовете в следващата стая, която предлага възможност за отдих и релакс – градината на #SelfieShop. Тази е и най-голямата от всички стаи. Бяла пейка под розово дърво – възможностите за красив кадър са толкова много. Замечтан поглед, отправен встрани, прегръдка с любим човек, долавяне на аромата на цъфналите клонки – изборът е изцяло ваш!

Сладкарница

Розовите тонове са силно застъпени и в следващата стая, намираща се точно срещу градината. Сладкарницата на #SelfieShop е същинско розово царство, изпълнено с донъти – малки и големи, под формата на пояси и възглавнички. Изберете този с любимия си топинг и се снимайте с него!

Илюзия

За да повишите отново адреналина в кръвта си, потопете се в илюзията на безкрайно завъртащите се спираловидни линии в бяло и черно. Седнете на червения стол в средата на стаята и позирайте така, сякаш се спускате с влакче в увеселителен парк!

Кухня

Илюзията е тематично застъпена и в следващата стая на #SelfieShop – нестандартната кухня, в която действително цари хаос – подът е превърнат в стена, а оттам – цялата обичайна подредба е нарушена. Тук със сигурност няма да скучаете, а най-удивителните кадри обещават да бъдат тези, запечатани със съдействието на приятел.

Спа

И за финал – спа почивка. Тя е актуална и през лятото – особено когато вместо в гореща вода, имате възможност да се потопите в море от гумени жълти патета. Събудете детето в себе си и се смейте и забавлявайте от сърце!

#SelfieShop е отворен за посетители всеки ден от 11:00 до 20:00 часа от 15 юли до 15 септември. Мястото предлага възможност за индивидуални или групови фотосесии.