Момичешки тайни

Искате ли да се запознаете с едни от най-популярните астролози в България?

В днешно време въпросът "Коя зодия си?" винаги се прокрадва при нови запознанства, когато ни се иска да разшифроваме по-лесно поведението и характера на човека срещу нас.

В днешно време въпросът "Коя зодия си?" винаги се прокрадва при нови запознанства, когато ни се иска по-лесно да дешифрираме характера и идивидуалността на човека срещу нас, за да общуваме по-лесно. Истината обаче е, че се променяме през целия си живот и вървим по пътя на зодиакалния си знак, като срещаме редица предизвикателства, които ни помагат да се развиваме като личности. Затова изпитваме неподправено любопитство да надникнем към тайните познания, които крие древната наука - астрологията, за да научим повече за себе си, да осъзнаем каква е мисията ни и какво ни помага или пречи да разгърнем своя пълен потенциал. Ако и вие като нас се вълнувате какво вещаят звездите, имаме добра новина за вас!

От 29 април до 1 май от 12 до 19 ч. The Mall ще се превърне в най-звездното място за любителите на астрологията! Съвместно със списание ELLE, те ще подготвят уютен кът на етаж 1, където ще можем да се срещнем с професионални астролози и да си поговорим с тях за всичко, което ни вълнува! 

Когато се допитваме за важни теми от живота, винаги залагаме на професионалисти с дългогодишен опит и задълбочени познания в сферата на науката за звездите и хората. Затова в The Mall ще ни очакват 6-те видни астролози, членове на Съюза на астролозите „Иван Станчев“ – Джина Василева, Елена Арсова, Деси Микулашева, Петя Аргилова, Венета Перелова и Петя Алексиева. Те ще проведат безплатни астрологични прогнози и лични хороскопи за всеки. Изискването е единствено да сте се записали на място в деня. Важно е да знаете, че за съставянето на хороскоп е необходимо да сте наясно с точния час и мястото на раждането си, за да бъде съвсем точен. За повече информация, следете Facebook събитието им, където ще намерите повече за всяка от дамите.

Във всеки от дните на събитието ни очаква и по една специална лекция на най-актуалните астрологични теми за периода:

На 29 април от 18 до 19 ч. Петя Алексиева и Ели Арсова ще говорят на тема „Новолуние в Телец. Как ще повлияе на всеки един знак (зодия).“

На 30 април от 15 до 16 ч. Джина Василева и Петя Аргирова ще говорят на тема „След 166 г. отново заедно и у дома. Съвпад Юптер и Нептун за всеки знак.“

На 1 май от 15 до 16 ч. Деси Микулашева и Вени Перелова ще говорят на тема „Астрология за всеки ден. Или как да работим с лунния календар, без да сме астролози.“

Това далеч не е всичко, от The Mall са ни приготвили още изненади, с които гарантирано ще повишим настроението си!

Сигурно сте чували за изкуството за рисуване с къна в индийската традиция. Рисунката е временна и стои до две седмици, но ефектът й е особено притегателен!
В миналото за ритуали и церемонии, ръцете се изписвали с кръгове и мандали, по този начин жените показвали желанието си да събудят своето вътрешно духовно зрение! На събитието ще можем да се запознаем с Виктория Котева - с талантливите си ръце тя ще създаде истинско изкуство върху кожата ни, което разказва истории. Ателието й за рисунки с къна ще е отворено всеки от дните между 12 и 19 ч., а с нейна помощ с лекота ще разгърнем нашата духовна страна!

Освен индивидуалните хороскопи на чаша ароматно вино от Verano Azur, гостите на събитието ще могат да участвт в голямата томбола на място, както и в двете подготвени тематични игри – „Колелото на късмета“ и „Стената на стихиите“. Разчитайки на своите познания в астрологичната сфера и доза от своя късмет, всеки участник ще има шанс да си спечели някоя от награди!

А те ще бъдат осигурени от любими марки: Sephora, Invoke, Swarovski, Zlatna Ribka, Grand Optics, Jysk, The Body Shop, Madame Coco, Pepco, L‘еrbolario, Ciela, Paula Venti, Opticlasa, Happy socks, Orange Center, Parfois, Spa Ceylon, Triumph, Yves Rocher и TimeLand.

Предстои и голяма томбола за 3 изящни колиета с персонален зодиакален знак от Goto Jewellery&Diamonds! В края на всеки от дните на събитието ще изтеглят по един късметлия! The Mall и списание ELLE ви очакват на събитието „Дни на астрологията“ от 29 април до 1 май между 12 и 19 ч. – етаж 1, северен коридор. А ние нямаме търпение да се потопим в света на астрологията и да се насладим на добре прекарано време!