Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Как да пътуваме все по-лесно по света и у нас

Как да пътуваме все по-лесно по света и у нас
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Ако четете „Момичетата от града“, не може да не сте разбрали, че ние, момичетата, пътуваме много! Способни сме на уникални неща в това отношение, като например да летим за един ден до Лондон и обратно, за да посетим дългоочаквана изложба. Планираме си отдалеч културните уикенди в Европа, а понякога просто бягаме накъдето ни видят очите из България или в чужбина, ей така, за да сменим обстановката. И не, не ни излиза скъпо, защото го планираме и осъществяваме както трябва. 

Пътуването е все по-лесно. А благодарение на сътрудничеството ни с БНП Париба Лични Финанси ще ви разкажем и за това колко още по-лесно би могло да бъде.

Организирането на почивката до мечтаната дестинация може да се случи без чакане и спестяване с ползването на потребителски кредит. БНП Париба Лични Финанси предоставят такъв до 80 хил. лв. с фиксирана лихва и вноски за целия период, с бърз и лесен процес на кандидатстване без поръчители и без скрити такси и комисионни. 

С кредитните карти  на БНП Париба Лични Финанси пък нямате годишна такса за обслужване, имате до 58 дни гратисен период, възможност за покупка на равни вноски в рамките на кредитния лимит, а паричният превод към разплащателна сметка е без такса.

На път не е нужно да си носите дори портмонето, защото картите дават не само достъп до необходимите средства, а и до няколко други важни неща, които правят всяко пътуване сигурно, безопасно и изгодно. Ето кои са те.

Организацията и резервациите са на един клик разстояние

Организирането на пътуване, кратко или дълго, никога не е било по-лесно. Резервациите по целия свят са без ограничение. Достатъчно е да харесате дестинация и място и да резервирате без банкови преводи и посредници. Можете да се възползвате и от по-добри цени, сравнявайки портали за резервации, както всички хора в ЕС (геоблокирането в някои случаи скоро също ще е в миналото).

Често, ако резервацията е по този начин, можете да се възползвате и от специални отстъпки, а липсата на посредник в много случаи означава и липса на такси за транзакции. Самолетните билети се купуват с един клик, бързо и на най-добрата цена. Някои са свързани и с програми за събиране на пътни мили и т.н. Резервацията на кола също е много улеснен процес, а и всичко друго – от билети за събития и музеи до вечеря в ресторант, може да бъде направено лесно и удобно и при нулев риск от загуба или обир.

Никога не оставате без пари

На път се случва абсолютно всичко.  Картата е сигурността, от която имате нужда, за да сте спокойни, че можете да посрещнете непредвидени разходи. Винаги дръжте под око кредитния си лимит обаче. 

Кредитните карти предоставят и здравна застраховка

Да, това наистина е така, въпреки че малко хора го знаят. По този начин имате здравна защита при спешен случай. Това е много важно, защото разликата между една мечтана ваканция и една провалена ваканция понякога е само миг. 

Помните ли когато, пристигайки в чужбина, първо се оглеждахме къде е бюрото за обмяна на валута, смятахме дали курсът е изгоден и вадехме кеш за всяко нещо? Сега всичко това е зад гърба ни, в миналото, а и вече знаем как кредитната карта да работи за нас и можем спокойно да се наслаждаваме на максимата, че човекът е човек, когато е на път. 

С подкрепата на БНП Париба Лични Финанси