Момичешки тайни

Как да си направим новогодишно Glow in the Dark парти у дома

Aко сте решили да посрещнете новата година сред приятели в домашна атмосфера, можете да направите тази празнична нощ незабравима, като сами организирате своето светещо в тъмното парти.

Как да си направим новогодишно Glow in the Dark парти у дома

Напоследък тематичните Glow in the Dark партита са изключително популярни не само по клубовете, но и като една оригинална идея за купон у дома. И ако сте решили да посрещнете новата година сред приятели в домашна атмосфера, можете да направите тази празнична нощ незабравима, като сами организирате своето светещо в тъмното парти.

Ето и няколко съвета как да осъществите идеята за новогодишната нощ у дома.

На първо място започнете с поканите за партито. Добре е тяхната визия да е в тон с темата, като за целта можете ръчно да изработите красиви покани в ярки неонови цветове. Не забравяйте да кажете на своите гости да бъдат облечени в бял или неонов цвят за още по-ярко парти настроение. Това може да бъде отбелязано в поканата, като добавите изискването за дрескод: неон или бяло.

Разбира се, началният час на партито ви трябва да е в тъмната част на вечерта, а за да подготвите допълнително дома си, можете да покриете прозорците с плътни завеси, щори или да залепите тъмна хартия.

Следващата стъпка е да осветите парти зоната, като замените обикновените крушки с черни или LED крушки. Под тази специална светлина всеки неонов или бял цвят ще засвети ярко, включително и зъбите на вашите гости. За допълнителен акцент, добавете всякакви искрящи или LED аксесоари, като светещи пръчки или неонови гривни, които можете да раздадете на своите гости. Подобен тип аксесоари ще намерите в карнавални магазин или пък си поръчайте онлайн.

И не на последно място задължително трябва да се погрижите и за напитките. Практически всеки един коктейл може да засвети в тъмното, ако към него добавите някоя от следните съставки:

  • Енергийна или спортна напитка с витамини от група В
  • Тоник
  • Клуб сода
  • Мляко
  • Повечето оцветители за храна
  • Абсент

А след като забъркате и коктейлите, е време светлинното новогодишно приключение за вас и вашите гости да започне!