Момичешки тайни

Каква е тайната за красота на Дженифър Лопес

Разкрити тайни

Каква е тайната за красота на Дженифър Лопес

<p>Дженифър Лопес на сцената на музикалните награди iHeartRadio 2022 в The Shrine Auditorium в Лос Анджелис. (Снимка от Kevin Winter/Getty Images for iHeartRadio)</p>

Дженифър Лопес, освен че блести от щастие след сватбата си с Бен Афлек, определено е от звездите, които се отличават с безупречна и блестяща кожа. А тайната, оказва се, е съвсем проста!

Звездата сподели как поддържа кожата си свежа пред Vogue, като част от поредицата „Тайните на красотата“, и разкри, че добрият сън през нощта й помага да се чувства най-добре отвътре и отвън.

„Една от най-големите ми тайни за красота е сънят“, казва тя пред изданието. Това обаче далеч не означава, че с натоварения си график успява да си осигури по 10 часа сън на денонощие. Според Лопес, за да изглеждаме красиви и свежи, трябва да спим или под четири, или над седем часа.  И ние определено смятаме в предстоящите почивни дни да приложим нейната тайна!

Освен на съня тя разчита на грижата за кожата от едноименната си линия JLo Beauty, за създаването на която споделя, че е вдъхновена от разбирането й, че продуктите трябва да са чисти и с безупречен състав. И се старае собственият й бранд да отразява това. Личните фаворити на звездата по отношение на грижата за лицето са почистващият продукт, овлажнител и серум.