Момичешки тайни

Какво е да си Тигър според китайския хороскоп?

Тигрите могат бъдат както страховити и заплашителни, така и лежерни и гальовни.

Какво е да си Тигър според китайския хороскоп?

Тигърът се появил трети и получил третото място. Тигрите са родени през:

31/01/1938 – 19/02/1939

17/02/1950 – 6/02/1951

5/02/1962 – 25/01/1963

23/01/1974 – 10/02/1975

9/02/1986 – 28/01/1987

28/01/1998 – 15/02/1999

14/02/2010 – 2/02/2011

 

Силни страни

Щедри – Тигрите са страстни и диви, но ако успеете да ги опитомите и да спечелите доверието им могат да са безкрайно щедри и даващи. Ако покажете уважение към бляскавата им личност, най-вероятно ще ви дарят с пълното си внимание и с нежни ласки. Също като истинските тигри, Тигрите могат да бъдат както страховити и заплашителни, така и лежерни и гальовни.

Уверени – всички Тигри имат удивителния талант да изглеждат уверени, без значение дали са експерти в областта или нямат никаква идея за какво става дума. Те са хора на решителните действия, а не на задълбочения размисъл и за тях е най-добре да се съветват с по-интроспективни хора. 

Подкрепящи – Тигрите притежават много сила и тъй като са щедри по природа, те обичат да споделят с по-слабите и с тези с по-малко късмет от тях. Те с радост биха подкрепили хора, идеи и проекти, в които вярват, в замяна на уважение и благодарност. Тигрите с удоволствие биха станали ментори на по-млади колеги и биха им предали своите знания и опит.

Късметлии – Тигрите са смели, понякога дори безразсъдни, но по чудо винаги успяват да излязат сухи от всякакви трудни ситуации. Те нямат особен контрол върху Съдбата си, но в замяна са надарени с късмет. Те са обречени на успех, с каквото и да решат да се занимават.

Слаби страни

Безкомпромисни – Тигрите са страхотни лидери и шефове, но по принцип не харесват йерархични структури, освен ако не са на самия им връх. Имат високи стандарти и са много взискателни като мениджъри. Склонни са да вадят нещата извън контрол и могат да са доста безкомпромисни.

Суетни – Тигрите са суетни и се интересуват много от външния си вид. Те обичат да се грижат за себе си и инвестират значително количество време и пари в добрия си външен вид. Те обичат да са център на вниманието, обикновено са и държат да изглеждат забележително. Но не трябва да забравят, че външният вид може да лъже – и техният, и този на другите.

Непокорни – Тигрите стават страхотни мениджъри, но им е трудно да бъдат служители, особено ако шансовете за професионален растеж са малки. Те имат силен характер и его и им е трудно да се подчиняват или да си държат устите затворени. Това обикновено им носи редица проблеми.

Инати – Тигрите могат да бъдат изненадващо упорити, когато решат. Почти невъзможно е да ги накарате да направят нещо, което не искат, да променят свой възглед или идея. Те имат свой собствен начин, по който виждат и правят нещата и нямат никакво намерение да се променят заради някой друг. Най-добре да се откажете.

Любовен живот

Тигрите нито се интересуват, нито могат да понасят около себе си слаби или глупави хора. Те мразят да си губят времето. Могат да имат успешни връзки с късметлията Кон, с мощния Дракон или с мъдрото Куче.

Кариера

Тигрите могат да са успешни мениджъри и предприемачи. В работата си те обичат да ръководят. Могат да имат успешно делово партньорство с Дракон, Кон и Прасе.

Бъдещи перспективи

Тигрите са магнетични, емоционални и силни. Те са по-силни от повечето от нас. Тигрите са естествено уверени и изглеждат уверени, дори когато всъщност не са. Те трябва да използват тази си дарба, за да се измъкват и от най-сложните ситуации. Дълбоко е себе си вие сте нежни и добронамерени. Не трябва да си играете с чувствата на другите, защото каквото повикало – такова се обадило. Най-добре се справяте, когато действате самостоятелно. Смело напред!