Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Стрелец III

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Стрелец III

Снимка: Bruce Mars

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Титанът

Ключовата дума за родените в периода 11-18 декември е титан. Тези дни символизират зрелия човек, който обръща повече внимание на физическите нужди, на хобито си и на лични проекти, но и на по-възвишени мисли и дейности. Много хора за първи път се чувстват достатъчно свободни да вземат важни решения, които ще определят бъдещето им.

Хората, родени в периода, са горди и експанзивни. Те мислят на едро и виждат голямата картина, без да изпускат детайлите. Най-често родените в периода избират да служат на по-висша кауза – социална, научна, семейна или лична.

Независимо дали са физически едри или по-дребни, тези хора имат осезаемо присъствие. Някои могат да го усещат заплашително, а други – покровителствено.

Това са хора, които искат да местят планини (и понякога успяват), но трябва да внимават да не се превърнат в танкове, помитащи всичко по пътя си. Важно е да се научат да контролират силата си. Не са много по приказките и обичат делата им да говорят сами за себе си.

Стрелците III трябва да се научат да управляват настроенията си и залитанията си в крайности – от ярост до ледено мълчание. Това, което обикновено се крие зад подобно поведение, е страх от непълноценност или от провал. Въпреки че повечето хора, родени в периода, изглеждат могъщи, те могат да демонстрират изненадваща липса на увереност.

Когато убеждават, те са доста директни. Въпреки това ще им е полезно да станат по-дипломатични и да се научат да избягват проблемите, вместо да ги помитат.

Препоръки

Научете се да се радвате на малките неща, на простите удоволствия на живота. Опитайте се да сте по-разбиращи към другите. Насочете стандартите си за етика към себе си и инвестирайте в личностно развитие. Научете се да се вписвате и да избягвате ненужни конфликти.

По "The Secret Language of Birthdays", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 

Празнувате рожден ден в седмицата 3-10 декември или познавате човек, роден тогава? Значи ще ви е интересно да прочетете това:

 

Невена е търсещ и откриващ човек, страстен изследовател на себе си и другите. В своята работа си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг подход и неподправена човечност. Можеш да се обогатиш и да станеш част от нейното пътуване на  https://ginga-horoscope.com/.