Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Какво ни очаква през януари според номерологичния хороскоп

Какво ни очаква през януари според номерологичния хороскоп
СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

6/01 – Новолуние и частично слънчево затъмнение в Козирог – ден за посаждане на желания

21/01 – Пълнолуние и лунно затъмнение в Лъв – отказване от вредни навици

6/01 – Уран става директен

 

Изчисляване на личната година:

Нашата лична година настъпва на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната – освен ако не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я, като вземем датата на последния си рожден ден и съберем всички цифри в нея, след което редуцираме до получаване на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, последен рожден ден: 5.11.2018, 5+1+1+2+0+1+8=18=1+8=9. Личната година на този човек е под вибрация 9 и тя продължава до следващия му рожден ден на 5.11.2019 г.

Лична година 1

Честита Нова година! За теб тя бележи ново начало в някаква сфера, лична или професионална. Обмисли нещата добре и после действай решително. Месец януари е време да потърсиш гледната точка на другите и особено на хора, специалисти в дадената сфера или пряко засегнати от промените. Ако си допуснал някакви грешки, се опитай бързо да ги поправиш в движение. Като цяло слушай повече и говори по-малко. Благоприятните ти дни през месеца, подходящи за контакти, са 1, 10, 19 и 28. А дните, в които е най-добре да се заредиш с повече търпение и смирение, са 9, 18 и 27.

Лична година 2

Честита Нова година! Ти си в лична година, която изисква съобразяване с другите, деликатност и мерене на приказките. Но не изпадай в другата крайност на пълна пасивност и да позволяваш лошо отношение и малтретиране. Потърси баланса в отношенията, както и мястото, на което се чувстваш добре. Месец януари за теб ще протече под мотото на общуването. Насрочи важните разговори – и лични, и професионални за този месец. Изслушвай другата страна добре, но не пропускай да изясниш и личната си позиция. Искай и ще получиш. Благоприятни и стабилни дни през месеца ще имаш на 3, 12, 21 и 30 януари. На 2, 11, 20 и 29 се въздържай от големи и драстични промени, който няма да имат очаквания резултат.

Лична година 3

Честита Нова година! Личната ти година е на активно общуване, на намиране на нови приятели и като цяло на полезни контакти. Ще имаш възможността за качествен и количествен скок в социално отношение. Не го изпускай! Някъде там са новите приятели и голямата любов. Месец януари от друга страна ще е по-рутинен и изпълнен с доста работа. Използвай дара на качествената концентрация, за да отхвърлиш много задължения, докато другите още се възстановяват след празниците. Ще имаш своите по-спокойни дни на 2, 11, 20 и 29 януари. Опитай се да овладееш емоциите на 5, 14 и 23.

Лична година 4

Честита Нова година! Ти си в една по-трудна лична година, в която главното е да се научиш сам да се справяш с предизвикателствата по пътя. А ако не искаш винаги можеш да повикаш Неволята. Месец януари за теб носи някаква голяма промяна, която може и да те изненада. С работа, постоянство и смелост можеш да поставиш началото на нещо важно и голямо. Успех! Подходящите дни за общуване през месеца са 7, 16 и 25. Бъди внимателен с новите начинания на 5, 14 и 23.

Има още...

Невена е търсещ и откриващ човек, страстен изследовател на себе си и другите. В своята работа си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг подход и неподправена човечност. Можеш да се обогатиш и да станеш част от нейното пътуване на  https://ginga-horoscope.com/.