Момичешки тайни

Кейт Мос създаде свой уелнес бранд

Cosmoss -уелнес марката на Кейт Мос

Кейт Мос  създаде свой уелнес бранд

Кейт Мос в капмания на Saint Laurent Winter 2018, заснета от Inez and Vinoodh

Кейт Мос обяви пускането на своя собствена уелнес марка, Cosmoss. Това е поредно бизнес начинание на британския супермодел и икона на поп културата. Тя вече е собственик на агенция за таланти, носеща името на дъщеря й Лила и творчески директор на Diet Coke  в Обединеното кралство .

 

Официално уелнес марката стартира от днес и според представянето в инстаграм е „самостоятелна грижа, създадена за съвременните пътешествия в живота“, а концепцията й се основава на  необикновения житейски опит на Кейт Мос „готова да сподели своето пътуване на себеприемане и свободно да бъде себе си“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmoss (@cosmoss)

И въпреки че години наред името на Мос се свързваше, освен с мода, и с разкрепостен начин на живот и партита, супермоделът вече е на друга фаза в живота си. Тя се е отдала на йога практики, здравословни ритуали и детоксикация. Вероятно това я е провокирало и да създаде уелнес бранда Cosmoss. Подробностите за отделните продукти все още се пазят в тайна, но обещанието е че „Всеки продукт е щателно изработен с мисъл за благосъстоянието; всеки ритуал отваря врата към баланс, възстановяване и любов.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmoss (@cosmoss)