Момичешки тайни

Малък списък с идеи за подаръци за нашите любими приятелки

Реших, че не е лошо да обмисля предварително какво бих могла да подаря на най-близките си приятелки. Те заслужават най-доброто и искам да ги зарадвам, без да се налага да се тормозя от това, че трябва да губя време за измисляне на идеи и търсене на подходящи подаръци.

Не знам за вас, но лично аз се задъхвам от липсата на време около празниците. Фактът, че трябва да се погрижа да сложа ред във всичко, с което съм се заела, ме кара да мисля как да намаля драстично времето, което ми е необходимо за това.

Точно затова реших, че не е лошо да обмисля предварително какво бих могла да подаря на най-близките си приятелки. Те заслужават най-доброто и искам да ги зарадвам, без да се налага да се тормозя от това, че трябва да губя време за измисляне на идеи и търсене на подходящи подаръци.

Днес седнах и направих един списък от подходящи идеи, които съм сигурна, че ще донесат много усмивки на момичетата, които обичам.

Предлагам ви да прегледате моя списък от прекрасни подаръци, като искрено се надявам, че той ще помогне и на вас да не загубите коледното си настроение в безсмислено обикаляне по магазините.

Като цяло съм се опитала да обобщя няколко типа момичета, както и подходящия подарък за тях:

1. За момичетата, които обичат уюта и четенето най-подходяща ми се вижда комбинацията от хубава книга и топло одеало. Оставам на вас да прецените каква книга да изберете, а ако се чудите откъде да купите хубаво и меко одеало, ви предлагам да посетите IKEA или магазините на Textura, където има чудесен избор.

2. За момичетата, които обичат аксесоарите, можете да развихрите върображението си, като се съобразите с вкуса на вашата приятелка и бюджета, който сте отделили. Лично аз съм се спряла на топлите ръкавици и шалове, хубавите брошки и колиета.  Не е необходимо да изхарчите много пари, стига да знаете откъде да пазарувате. Ако искате нещо хубаво, без да се налага да харчите много пари, не е лошо да минете през магазините на Parfois или да обиколите малките галерии в центъра, където ще откриете невероятно разнообразие от авторски бижута.

3. За момичетата, които обичат да изглеждат неотразими всеки ден, съм се спряла на няколко незаменими продукта като червило, лак за нокти и вечната спирала.[[more]]4. За момичетата, които обичат да следят културната сцена мисля да купя билети за някои от най-новите театрални постановки или предстоящи премиери в Софийската опера и зала „България“.

5. За момичетата, които обичат сладкото ще отскоча до някоя от любимите си шоколатиерници в София като RS Chocolatier или Chocolaterie Amelie. Знам от личен опит, че там в момента има изключително много неустоими коледни изкушения и изненади.

6.За момичетата, които обичат топлите напитки обмислям да се насоча към Tea House, където има достатъчно идеи и приятни пакетчета за подаръци.

Независимо какво избера за моите приятелки,  ще се постарая да ги зарадавам, като им подаря нещо, което е по вкуса им и е лично и само за тях.

Мисля, че всички имаме нужда от нещо, което да ни поглези и нaкара да се чувстваме специални. Тук не става въпрос за големите подаръци, а за малките жестове и внимание, които получаваме и даваме на хората, които обичаме.