Момичешки тайни

Най-добрият партньор за мен съм самата аз - 10 идеи за соло среща

Колкото и да са важни връзките ни с другите - семейство, приятели, партньори - не трябва да забравяме, че те всички са до време. Единствената връзка, която имаме от раждането до края на живота си, това е връзката със самите нас.

Най-добрият партньор за мен съм самата аз - 10 идеи за соло среща

Поглезете се с масаж. Нищо не ни свързва повече с телата ни от масажът.

Колкото и да са важни връзките ни с другите - семейство, приятели, партньори - не трябва да забравяме, че те всички са до време. Единствената връзка, която имаме от раждането до края на живота си, това е връзката със самите нас. Тъжно е, когато пренебрегваме себе си заради другите и опитвайки се да отговорим на очакванията останалите, пропускаме собствените си нужди. Загубата на връзка със самия себе си става лесно и неусетно. Можем изобщо да не забележим как в рутината сме забравили кои сме и за какво изобщо живеем. Да стъпим на здрава личностна основа, означава винаги да можем да се приберем при себе си и да намерим своята вътрешна истина и първично начало.

Ето защо е важно да подхранваме връзката със себе си, като просто оставаме повече време насаме и приоритизираме личното си време. Няма нищо по-добро от това да се изведем на соло среща. Защото няма по-добър партньор за нас от самите нас. Разгледайте галерията ни с предложения за соло среща, които можете дори да превърнете в ритуал и да изпълнявате често.