Момичешки тайни

Нов ден, нов грим

Аз съм си аз - всеки ден съм различна

Всички учим важни уроци за живота вече повече от година. Един от тях е, че плановете понякога нямат смисъл и трябва да грабнем момента. Аз разбрах още нещо – харесвам се такава, каквато съм! В света, какъвто е сега за всички, оставям себе си на настроението, а то е различно всеки ден. Тогава защо да изглеждам еднакво всеки ден?!

Не е нужно да следвам тенденциите, за да бъда красива. Имам свободата да се гримирам и обличам така, както се чувствам. Имате я и вие!

Вече знам и кой ще ми помогне в това начинание – да бъда красива и различна всеки ден – dm. Да, защото в техните дрогерии мога да открия всичко необходимо, за да се преобразявам заедно със своите емоции. На едно място – цяла една Вселена от цветове, аромати, блясък… О да, блясък! Знаете ли, че има стотици нюанси на блясъка – нежен, мек, ярък или космичен – просто си изберете. Когато говорим за червило, не става дума просто да изберете едно, вземете си – 3, 7 или цялата гама! Устните ви понякога са разтеглени в широка усмивка, понякога са иронично прибрани и за всяка емоция има точно определено червило.

All about beautydm ни разказва приказки за красотата. На страницата им през април ще намираме съвети за това как да се преобразяваме или как да избираме подходящия грим според нашата уникална красота. В морето от продукти понякога не е лесно да изберем, затова за мен е такова облекчение, че мога да получа бърз съвет още сега, с един клик.

Разбира се, че не всяка от нас има нужните знания и опит за това как да влиза от едно амплоа в друго, как да експериментира с грима, как да бъде умела с четките. Е, тук наши водачи ще бъдат три дами, които с лекота владеят изкуството да бъдат красиви. Всяка от тях ще ни разкаже как разбира визиите Glam look (Цветина Цолова), Nudelook (Надя Сивкова) и Statementlook (Боряна Стефанова).

На вас липсват ли ви партитата с хубава музика и симпатични хора? На мен много и сякаш от цяла вечност не съм слагала бляскавите си дрехи, и не съм била дръзка с грима. Но си казах, че не е нужно да чакам реалността да се промени и да имам повод за това. И сега понякога, макар да е четвъртък следобед или неделя вечер просто се чувствам готова да блесна със своя светлина. И вече знам, че мога да се преобразя, да "сложа" своя драматичен поглед, да отворя златистите сенки и да посегна към силния руж. О, а устните ще наградя с нещо ярко и чувствено! 

Да, има и дни, в които искам да бъда просто красива. Без да прекалявам с грима или аксесоарите. Не са рядко моментите, в които мисля, че имам нужда от семпли нюанси и деликатен бронзов щрих, които да подчертаят естествения чар на лицето ми. Заживяхме във време, в което естественото стана новото модерно. И това е супер, стига разбира се, точно днес аз да съм в това настроение!

Добре, нека признаем - всяко момиче има и настроение, в което й се иска да свали картите. Без загадки и аз понякога искам очите ми да говорят сами, да бъдат изразителни. В тези моменти дори да съм с маска навън, знам, че те ще "общуват" със света вместо да говоря. Но кои нюанси да избера тогава?... О, разбира се! Ще се доверя на хората с опит и с визия за красивото. В перфектния момент dm са тук.

Точно днес е идеалният ден да бъдете, каквито сте! Независимо има ли повод, или не. Светът ви очаква.

С подкрепата на dm