Момичешки тайни

„Project Street“ от Pandora – когато градското изкуство срещне ювелирния финес

Първата арт колаборация на най-големия бижутериен бранд в света е факт! Новата впечатляваща с креативността си колекция на Pandora „Project Street“ е вдъхновена от ярките послания за любов и артистичния замах на популярния графити артист Кийт Харинг! Очаквайте я в 5 магазина в България от 6.10.2022г.

Знакови творби на един от визионерите на градската (суб)култура – големия графити артист Кийт Харинг, са в основата на новата цветна колекция на Pandora „Project Street“. Отличителни елементи от превърналите се в емблема на уличното изкуство прозведения на художника са претворени по изящен начин в новите бижута на марката – за да може всеки да носи със себе си парченце изкуство, от което искри любов навсякъде.

Колекция „Project Street“ комбинира смело стерлингово сребро с 14К златно покритие и емайл в ярки цветове, които напомнят на неостаряващите попарт графити на Кийт Харинг, украсявали улиците на Ню Йорк през 1980-те. Емблематичното лаещо куче, бебето с ангелски криле, танцуващите човечета, червените сърца и характерните удебелени черни линии, с които художникът става известен, греят дръзко върху иконичната за бранда гривна Pandora Moments, новите шарени талисмани, впечатляващите пръстени и уникалната за колекцията единична обеца.

Чрез тази арт колабораця Pandora отбелязва непреходността, силата и непоколебимото въздействие на изкуството на Кийт Харинг върху обществото. От процъфтяващи рапъри, брейк танцьори, скейтбордисти и любители на клубния живот до баскетболисти и улични музиканти, колекцията KeithHaringxPandora капсулира предаващата се от човек на човека специална енергия на духа на времето, който е оформил най-знаковите творби на художника.

„Изкуството е онова нещо, което освобождава душата Ви, провокира въображението Ви и Ви мотивира да стигнете по-далеч.“

С новите си модели Pandora отбелязва силното влияние на творчеството на Харинг върху съвременната култура и споделя неговата неостаряваща визия за свят, в който изкуството е за всички. От основаването си до днес в Pandora вярват, че и бижутата, които също са вид изкуство, са за всеки. Нещо повече – чрез тях всеки може да изрази себе си и това, което обича по неповторим начин, без страх, без фалш и без филтър.

Отпразнувайте любовта, креативността, радостта от красотата на градската субкултура и свободата на артистичността с новата колекция KeithHaringxPandora! Очаквайте я от 6 октомври в пет магазина на територията на България. А за още творческо настроение посетете pandora.net

 

С подкрепата на Pandora