Момичешки тайни

Пътят напред за зодия Овен: Заяви личните си граници и следвай собствените си импулси

Допитайте се до себе си и експериментирайте с тези идеи, защото практиката е най-добрата проверка на теорията.

Пътят напред за зодия Овен: Заяви личните си граници и следвай собствените си импулси

Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и вътрешен свят, с начина, по който се възприемаме. Нейните северен и южен възел са много важни, защото показват съответно какви качества трябва да развием, за да сме успешни в живота си, и от кои трябва да се освободим като излишни или прекомерни. Северният възел дава информация и за скритите ни таланти, за подходящите професии, както и за слабите ни места. Допитайте се до себе си и експериментирайте с тези идеи (ако сте родени в някой от долупосочените периоди), защото практиката е най-добрата проверка на теорията.

Северен възел в Овен

27 януари 1949 до 26 юли 1950
20 август 1967 до 19 април 1969
7 април 1986 до 2 декември 1987
26 декември 2004 до 21 юни 2006

Качества, които е добре да развиеш:

  • Здрав егоизъм
  • Смелост и доверие в импулсите си
  • Независимост

Качества, от които е добре да се освободиш:

  • Мания за справедливост
  • Желание да бъдеш харесван от всички и на всяка цена
  • Избягване на конфликтите

Ти си човек, изпълнен с любов и добронамереност, който в минали животи е служил и се е грижил за другите, жертвайки собствените си цели и идентичност. И сега ти можеш да видиш гледната точка на другите, да действаш дипломатично и да си ценна част от всеки екип. Но задачите ти в този живот са други. [[more]] Ти трябва да изградиш собствената си идентичност, да откриеш и заявиш личните си граници. Центърът на собствения ти живот трябва да си ти и личните ти цели. Когато започнеш да действаш по този начин, сякаш чудодейно нещата ще започнат да се подреждат най-добре за всички останали. Трябва да преминеш през трите задължителни етапа: зависимост -> независимост -> взаимозависимост. Когато се научиш да си вярваш и да следваш импулсите си, ще откриеш, че си на прав път, а и ще започнеш да градиш здравословни отношения с другите. Откривайки и честно заявявайки собствените си ценности и цели, ти автоматично даваш правото и добрия пример другите да направят същото.

По отношение на работата трябва да използваш таланта си на лидер и водач, който следва независимо своите вътрешни импулси. Имаш силни инстинкти, които биха направили от теб добър предприемач или човек със свободна професия.

Капанът при теб е в манията ти за абсолютна справедливост и за идеалните отношения, които са мираж. Трябва да осъзнаеш, че никога няма да получиш достатъчна подкрепа от другите да започнеш да следваш желанията си. Tрябва просто да го направиш и нужната подкрепа сама ще дойде. В крайна сметка ние носим отговорност само за своето лично щастие.

По „Астрология на душата“, Жан Спилър

 

Невена е завършила международни отношения, тя е учител и коуч. Големите й страсти са астрологията и номерологията. Тя обича да изследва човека и да търси и намира истинското и доброто във всеки. Което винаги я кара да се усмихва. Може да научиш повече за нея, както и да си поръчаш личен хороскоп на https://ginga-horoscope.com/.