Момичешки тайни

Пътят напред за зодия Везни: Общувай пълноценно и изграждай истински връзки с другите

Допитайте се до себе си и експериментирайте с тези идеи, защото практиката е най-добрата проверка на теорията.

Пътят напред за зодия Везни: Общувай пълноценно и изграждай истински връзки с другите

Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и вътрешен свят, с начина, по който се възприемаме. Нейните северен и южен възел са много важни, защото показват съответно какви качества трябва да развием, за да сме успешни в живота си, и от кои трябва да се освободим като излишни или прекомерни. Северният възел дава информация и за скритите ни таланти, за подходящите професии, както и за слабите ни места. Допитайте се до себе си и експериментирайте с тези идеи (ако сте родени в някой от долупосочените периоди), защото практиката е най-добрата проверка на теорията.

Северен лунен възел във Везни 

13 септември 1939 до 24 май 1941
17 юни 1958 до 15 декември 1959
8 януари 1977 до 5 юли 1978
1 август 1995 до 25 януари 1997

Качества, които е добре да развиеш:

  • Сътрудничество
  • Ангажиране със ситуации печеля-печелиш
  • Безкористна подкрепа на другите

Качества, от които е добре да се освободиш:

  • Фиксация в собственото оцеляване
  • Егоизъм
  • Инат

В минали животи ти често си бил воин и в резултат на това имаш силно развито его и идентичност, целенасочен си и знаеш как да постигаш успех. Обичаш състезанията и най-вече да ги печелиш, но често влизаш в излишни надпревари с погрешни мотиви. Живееш на принципа танто за кукуригу, а трябва да се научиш да общуваш пълноценно и да изграждаш истински връзки с другите. [[more]] Ти имаш много енергия и сила, но трябва да ги използваш, за да подкрепяш другите в постигането на техните цели. Ти често проектираш собствените си мисли и идеи върху чуждото поведение, защото така е по-бързо и лесно, но това води до дълбоки неразбирателства и прекъснати взаимоотношения. По веригата зависимост -> независимост -> взаимозависимост ти обикновено оставаш по средата и не можеш/не искаш да се издигнеш до следващото ниво. Задачата ти в този живот е да се учиш от опита си и да влизаш в отношения печеля-печелиш с точните хора. Необходимо е да се научиш да подкрепяш другите щедро и безусловно, тогава ще получиш същото ако не от конкретните хора, то от Вселената.

По отношение на работата от теб би излязъл много добър посредник или дипломат, ти можеш да изглаждаш различията между хората и да им помагаш да стигат до работещи компромиси. Би бил успешен и във всяка поддържаща роля, както и в области, свързани с красота и изкуство.

Капаните при теб са твоят егоизъм и прекалено независимото поведение. Ти трябва да се научиш да се обвързваш с хора, които виждат и оценяват твоята същност и ти отговарят с взаимност, трябва и да ги подкрепяш напълно безкористно.

По „Астрология на душата“, Жан Спилър

 

Невена е търсещ и откриващ човек, страстен изследовател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг подход и неподправена човечност. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и възможността да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътуване на https://ginga-horoscope.com/.