Момичешки тайни

Споделено от приятелки: прекрасен подарък за косата ми

Отдавна търсех такива продукти за косата си

Споделено от приятелки: прекрасен подарък за косата ми

Серията Tonucia на Rene Furterer

С приятелките ми играем една специална игра за момичета. Правилата са прости, но накрая всяка една от нас е наистина щастлива. Игра, в която всеки печели. Играем я от деца. Не знам дали някъде и други хора правят като нас, но си заслужава да ви споделя.

Защото това наистина е прекрасна момичешка тайна.

Ние сме няколко приятелки от детство. Понякога решаваме да се позабавляваме и същевременно да си направим подарък. Ето така разбираме приятелството. Избираме някой хубав лежерен ден и докато пием кафе и си говорим, правим жребий – всяка от нас изтегля име на друго момиче от компанията. Какво правя с името на приятелката, която съм изтеглила ли – подарявам й един продукт, който през последната година съм открила и намирам за ценен.

Случвало се е да си разменяме какво ли не – сапуни, парфюми, балсами за тяло, ароматни мокри кърпички или дори екологични конци за зъби. Няма да повярвате какви страхотни неща могат да ви разкрият момичетата от вашето обкръжение!

Какво ме накара да пиша сега за нашата малка игра ли? Последното нещо, което получих, направо "взриви" косата ми в най-хубавия смисъл. Останах много приятно изненадана от три продукта за коса на марка, която познавам, но не бях пробвала тази линия – Rene Furtere и по-специално серията им Tonucia Natural Filler.

Момичета…, все си мислех, че съм избирала добра козметика за коса. Но шампоанът, маската и серумът на Rene Furterer преобразиха косата ми и не, не преувеличавам!  

Шампоанът е уплътняващ и има 90% натурални активни съставки. Идеален е за коси, като моята, които ден след измиване вече нямат тази ефирност и обем. Признавам, че често използвам сешоара или пресата, защото харесвам косата си да бъде направена. А от това жизнеността й сякаш намалява. Още след първото измиване с шампоана от серията Tonucia Natural Filler аз усетих разлика.

Маската пък ми помогна за друг проблем, който имам – заплитащите се краища. Има много продукти срещу това, но често те едновременно я и утежняват или омазняват косата. Това не се случи при мен с маската на Rene Furterer.

И накрая – подмладяващият серум за коса на марката. Да, аз съм на 37 и не съм се притеснявам да казвам на колко години съм, но определено се притеснявам, като виждам признаците на стареене върху кожата и косата ми. През последните години косата ми стана като че ли по-тънка и не така жива и плътна. И докато за кожата на лицето има огромен брой продукти, които се борят с времето, то за скалпа изборът е по-ограничен. И ето го – концентриран подмладяващ серум с 95% натурални активни съставки Tonucia Natural Filler. Той спомага за защитата на скалпа, като се бори срещу свободните радикали.

Косата ми е по-жизнена, защитена и блестяща, откакто моята приятелка изтегли името ми в последната ни игра. Какъв късмет!

С подкрепата на Rene Furterer