Момичешки тайни

Стегнете корема си със Синди Крауфорд

Лягайте на постелката и се пригответе да се поизпотите

Стегнете корема си със Синди Крауфорд

Снимка: Instagram @cindycrawford

Синди Крауфорд стана емблема на стегнатото и добре поддържано тяло още с поредицата „Оформете тялото си” от началото на 90-те. Оттогава тя не спира да тренира и да се грижи за добрата си форма. Ако си мечтаете на 55 да изглеждате като нея, може да следвате тренировъчния режим на супермодела.

Крауфорд и личният й треньор Сара Хагаман разкриха в Instagram тайните за добре оформен и стегнат корем. Синди лично демонстрира и обяснява всяко едно движение - така че лягайте на постелката и се пригответе да се поизпотите заедно.

 

Комплексът започва с движения в изправено положение, с усуквания и сумо клекове със странични наклони. Продължава с динамични вариации на планк, усложнени ножични махове със задържане и странични повдигания

Не се залъгвайте обаче, че само показаната тренировка е достатъчна, за да постигнете тялото на Синди Крауфорд! Супермоделът тренира ежедневно, като редува различни варианти на натоварване. Бяга редовно и почти ежедневно работи с тежести и прави силови тренировки. Не на последно място, Крауфорд е особено внимателна и с хранителния си режим. Някои от нейните предпочитания включват сьомга и аспержи или пуешки кюфтета със суров спанак.