Момичешки тайни

Тренировката на гръцката принцеса Олимпия - 20-минутно чудо

Обикновено най-трудното на тренировката не е самата тренировка, а намирането на време за нея. Ако бягането на дълги разстояния или едночасовите тренировки не са вашето нещо, принцеса Олимпия има решението на този проблем.

Тренировката на гръцката принцеса Олимпия - 20-минутно чудо

Гръцката принцеса Мария-Олимпия пристига на шоуто на Schiaparelli на 21 януари 2019 г. в Париж, Франция. Снимка: Jacopo Raule/Getty Images

Обикновено най-трудното на тренировката не е самата тренировка, а намирането на време за нея. Ако бягането на дълги разстояния или едночасовите тренировки не са вашето нещо, принцеса Олимпия има решението на този проблем. Този кралски режим е лесен за изпълнение, не отнема много време, а същевременно е много ефективен, както можем сами да се убедим, хвърляйки едно око на външния вид на гръцката принцеса.

 

Бутикови студиа в Лондон предлагат частни сесии, използващи EMS технология – което означава „електрическа мускулна стимулация“. EMS подпомага загубата на тегло, като същевременно изисква възможно най-малко време и усилия. В една пълна сесия можете да изпитате пълните предимства на двучасова тренировка само за 20 минути и да изгорите до 500 калории. Перфектната тренировка в обедната почивка или преди работа и решение за тези, които искат да останат активни около натоварените си графици.

Всичко се състои в обличането на жилетка с електродни ленти, които пренасят малък електрически импулс до мускулите на ръцете и краката. Тя действа чрез свиване на скелетните набраздени мускули, създавайки безболезнена стимулация, която повишава ефективността на упражнението, което води до по-забележими резултати за по-кратък период от време.

 

В 20-минутна индивидуална сесия, водена от личен треньор в луксозно студио, се през поредица от различни тренировъчни упражнения, като фокусът е върху конкретна зона на тялото. Интензивността на импулсите започва от доста ниска и се увеличава по време на сесията. Усеща се като леко боцкане с вибрация. В следващите дни се забелязва разликата - мускулите са стегнати като след тренировка с тежести. Изглежда, това е бъдещето на тренировките - без усилия, без загуба на време, 20 минути, в които мускулите сами се тренират.