Момичешки тайни

Как да почистим дома си екологично, само с вода

Екологичен начин за домашно почистване – без препарати, само с вода - от Топ Клийнинг

[[more]] Според мен няма жена, която да не иска домът й да е чист и подреден. Различаваме се единствено по това как го постигаме. Някои разчитат само на собствените си сили, някои са делегирали тази задача на професионални помощници или специализирани фирми, а други, като мен, търсят идеалния партньор от доста време с променлив резултат. Наскоро обаче ни се обадиха от фирма "Топ Kлийнинг" и ни предложиха да тестваме екологичния им начин за домашно почистване – без препарати, само с вода. Заинтригувана, реших да проверя тази система и да видя с очите си какъв би бил резултатът. Няма да е лесно, мислех си, като изобщо не бях подготвена за тайните на този тип почистващи системи.

Вкъщи пристигнаха две мили усмихнати момичета и едно момче, които носеха ужасно много техника, поне така ми се видя на пръв поглед. Разопаковаха и извадиха подобна на прахосмукачка машина, която гальовно нарекоха Сирена (SIRENA). Оказа се, че именно тя щеше да бъде главният герой в почистването този ден. Неголяма и компактна, с много приставки, SIRENA използва единствено силата на водата, за да почисти дома ви и да направи живота ви по-свеж и приятен.

Освен че демонстрираха възможностите на машината, момичетата ми разказаха за нея в детайли и с нескрита гордост – личеше си, че се вълнуват и обичат работата си. На първо място, SIRENA е подходяща за семейства с малки деца и с домашни любимци, както и за хора, страдащи от алергии и респираторни заболявания. Но и не само – това е идеалният домашен помощник за тези, които ценят качеството на живот и искат най-доброто за себе си и семейството си. SIRENA чисти невидимите за окото, но вредни за здравето ни акари, мухъл, частиците прах, косми от домашни любимци, и то не само от пода, но и по текстилната мебел, леглата, лавиците, лампите, пердетата и щорите.

Тя е изключително ефективна при премахване на микроби от дома, тъй като няма торбички или филтри, задържащи заразни частици. Притокът на въздух е постоянен, поради което не се задръства, а това й позволява винаги да запазва 100% всмукателна способност.

Най-голямото преимущество на SIRENA е нейната напълно достъпна цена, особено съпоставена с другите подобни системи. Фирмата, освен че може да почисти дома ви при основнa или абонаментнa услуга, може и да ви я даде под наем или да ви я продаде. "Топ Клийнинг" осигурява и поддръжка и сервиз, и то 24 часа в денонощието.

Но да се върнем вкъщи. Най-много ме впечатли, разбира се, видимото почистване – разликата в цветовете на текстилния абажур например, искрящите цветове на персийския килим, наследство от баба ми, който бяхме дали на пералня за килими, но те не можаха да върнат блясъка му. С различните приставки момичетата обиколиха цялата къща и обраха и последната прашинка. През това време техният колега изми прозорците, всички полички в кухнята и двете бани. Цялата къща буквално светна, макар и да не вярвах, че почистването без препарат може да е толкова ефикасно.

Ако искате да свършите нещо полезно за дома си, обадете се на Деница и Вяра от Топ Клинийнг, те ще ви помогнат да видите разликата в качеството и ще ви разяснят с усмивка всички необходими детайли. Чисто и просто.

 

Харесайте страницата им във ФБ

С подкрепата на Top Cleaning