Момичешки тайни

За момичетата, които мислят за себе си накрая

След като са помислили за всички останали

За момичетата, които мислят за себе си накрая

Снимка: Pixabay

Признавам си честно, през деня не мисля за финните линии, пигментацията, хидратацията на кожата си, нито за негативните ефекти от UV лъчите и замърсяванията, които забързват стареенето й и т.н. Денят ми започва много рано и свършва много късно, разпределен най-вече между работата и семейството ми. И това няма да се промени, защото се познавам, мисля първо за всичко останало и накрая за себе си. 

Решението дойде наскоро, защото точно това „накрая” ми даде идея да направя нещо за себе си именно в края на деня. А спасението за кожата на лицето ми се появи под формата нощна грижа – първият комбиниран продукт нощен крем и маска за лице Vichy Slow Âge Night.

Vichy Slow Âge Night е идеален за превенция на проблемите, като коригира и вече съществуващите бръчки, сивкав тен, загуба на еластичност, дехидратиране.  

Само защото не виждаме свободните радикали например и не мислим за замърсяването, това не значи, че тези фактори не действат упорито, за да форсират процеса на стареене на кожата. Нощният крем-маска подпомага насищането на кожата с кислород  и регенерирането й. Сутрин е по-хидратирана, сияйна и със здрав и отпочинал вид. След 4 седмици употреба ефектите са видими и по отношение на петната върху кожата, които избледняват, а тенът се изравнява.

Vichy Slow Âge Night има приятна богата текстура, в чиято формула присъства антиоксидантът байкалин, извлечен от корена на растението Baïcalin, който характеризира цялата серия Slow Âge и спомага за намаляването на хиперпигментацията. Тук е и ресвератролът, който стимулира клетъчния обмен. Съставът е обогатен и с пробиотици, витамин Е, витамин В3, кофеин, термална вода Vichy.   

 

 

Vichy Slow Âge Night може да се използва и като нощен крем (всяка вечер), и като маска (2-3 пъти седмично). Подходящ е за всички видове кожа и за момичета от 25 до 45 години.

 

 

С подкрепата на Vichy