Момичешки тайни

За женските ритуали интимно

Издишате дълбоко и пускате водата… Вече е по-добре нали?

Ако и вие като мен сте от жените, за които стичащата се вода по тялото има мигновен терапевтичен успокояващ ефект ще ме разберете. Това е не просто ритуал, свързан със задължителните хигиенни навици. Много, много повече е!

Това е личен и важен момент, в който с дрехите сваляте всичко - напрежението от деня, умората, натрупаните емоции. Издишате дълбоко и пускате водата… Вече е по-добре нали? Вълшебният ефект на водата да отмива всичко. Тя веднага може да ви накара да се почувствате по-добре. Но не без верните помощници на всяка една жена - продуктите, които държим на една ръка разстояние в банята. Тези строени като войници така важни флакони и тубички, на които разчитаме за личната си хигиена и комфорт.

Особено важно е с какво „ храним” кожата, как я поддържаме и на какви продукти разчитаме, за да си гарантираме онази чистота, която ни дава увереност и комфорт. Особено важно е и да не пропускаме в дневните си женски ритуали да обърнем внимание и на най-скритата и интимна част от тялото си.

Ние, жените, обръщаме голямо внимание на кожата и косата си. За хигиената на интимните зони обаче не се говори толкова много. А трябва! Незаменим помощник в поддържането на чистотата на всяка жена е  интимният гел. И в избора му трябва да сте особено внимателни. А ако заложите на продукта на Laboratorios BABÉ, определено не просто ще сте доволни, а ще запалите и най-близките си приятелки по този така нежен гел за ежедневна употреба, с максимално уважение към PH на интимната зона.

Какво го прави така уникален?

Интимният гел на  Laboratorios BABÉ съдържа активни вещества, които не дразнят и предпазват и успокояват кожата. Той помага за предотвратяване на възможни инфекции и раздразнения и укрепва естествената бариера на кожата. PH е специално адаптиран и запазва баланса на интимната зона. Би могъл да е чудесен допълнителен помощник при гинекологично лечение.

В него перфектно са комбинирани бетаин, соеви протеини, млечна киселина и отличаващият продукта специално разработен и патентован от дерматолозите и фармацевтите на компанията Anti-Irritant Complex, който съдържа алантоин, алфа бизаболол, лайка и алое барбаденсис. 

Още след първата ви среща с продуктите на Laboratorios BABÉ ще се убедите, че специалистите на основаната пред 1994 г.  във Валенсия компания за дермокозметика са превърнали грижата за здрава кожа в своя мисия. BABÉ разчита на висококачествени активни съставки и мнението на редица висококвалифицирани дерматолози, педиатри и фармацевти когато разработва формулите на своите продукти.

Освободете специално място на полицата си в банята - интимният гел на Laboratorios BABÉ вече е тук!