Начин на живот

13 интериорни идеи с любимия ни летен хамак

Начин на живот

Трудно ни е да си представим лятната почивка и мързеливите топли следобеди без присъствието на любимия ни хамак. Той ни носи комфорт и усещане за безвремие, което искаме да трае вечно. Ако и вие сте влюбени в лекотата и нежното поклащане на хамака и се чудите как да намерите перфектното му място у дома, то ние сме насреща, за да ви предложим няколко интериорни идеи, с които да внесете още повече летен уют вкъщи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome) on

Един от основните плюсове на хамака е, че е нужно само да намерите подходящото място, на което да го закачите. Освен това неговата практичност ни позволява да го сваляме и местим бързо и без много усилия, където пожелаем. Разбира се, ако искаме да инвестираме в по-скъпата опция, залагаме на хамак с дървена рамка, който е малко по-обемен, но пък много удобен и устойчив. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisons du Monde (@maisonsdumonde) on

Сякаш най-очевидното място за люлеещия се хамак, носещ ни лятна идилия, е балконът, сред любимите ни кашпи с цветя и някоя друга мека възглавница. Но не се заблуждавайте, защото той спокойно може да бъде и част от вътрешния ни интериор. Правилно съчетан със стила на стаята, хамакът носи лятно бохо усещане в дома ни и ни кара да си мечтаем за морето. Разбира се, той има и своето запазено място в задния двор на къщата, под някое ябълково дърво или пък пред караваната на плажа. За тези от нас, които още не са стигнали до морето, остава единствено да мечтаем за солените вълни от хамака на градската ни тераса...

 

17 идеи за перфектното градинско парти