Начин на живот

22 шопинг находки от намалението в Zara Home, които ще освежат всеки дом

Какво избрахме?

Ако вече сте се сдобили с всички онези дрехи и аксесоари, които си бяхте набелязали от разпродажбите, и сте освежили летния или есенния си гардероб, то може би е време да добавите нещо ново и красиво в дома си. Може би пък сте от онези момичета, които предпочитат да харчат повече за малките детайли в интериора – като декоративни възглавници, ароматни свещи, цветни покривки, цветни прибори и елегантни помощни масички.

Точно затова днес виртуално се пренасяме на едно любимо място – Zara Home, въпреки че и в магазина им не пропускаме да се отбием, когато имаме път натам. В момента има големи намаления и направихме една селекция от неща, които със сигурност бихме искали да имаме в дома си – от подноса от ратан през малките цветни чаши за чай или кафе до кошницата за бутилки от рафия.

С тези неща ще направите терасата или градината си още по-прекрасно място за споделени мигове с приятели или със семейството. Но нямаше как да не добавим в кошницата си поне един комплект чаршафи, ароматизирани пръчици и елегантни аксесоари за банята. Е, приятен шопинг, момичета!

 

Ето и още 27 идеи за дома от новия каталог на IKEA