Начин на живот

27 идеи от новия каталог на IKEA, с които да освежите дома си

Какво харесахме?

Шведският бранд продължава темата за устойчивото развитие и изцяло на нея е посветен каталога за 2021-ва. Този път той няма да се разпространява по пощата, а ще бъде наличен единствено в магазините на IKEA. Марката се фокусира върху естествените материали като дърво и устойчиви материи като памук и лен и отново ни изненадва с нови аксесоари, които лесно освежават дома ни.

Тя остава вярна на стила си с чисти линии на дизайна, ретро привкус при някои детайли и изключителна функционалност. Дали ще добавите в интериора кът с цветя, количка на колела, която може да бъде вашия подвижен бар, или няколко нови цветни чинии и чаши върху масата, винаги можете да внесете разнообразие в него. Дори и да не правите основен ремонт. 

Другата новост при IKEA е капсулната колекция от дрехи и аксесоари EFTERTRÄDA, която включва суитшърти, тениски, кърпи, чадъри и бутилки за вода за многократна употреба. Модните фенове със сигурност ще харесат моделите с щампа на баркод, но засега тя ще се предлага само на японския пазар. Надяваме се след това да достигне до нас.

 

25 идеи как да превърнем дома си в тропически рай