Начин на живот

3 ключови неща, които да направим по време на пълната Снежна Луна

Специалните практики, които можем да приложим по време на пълната снежна луна, ни помагат да се свържем по-дълбоко със себе си и да постигнем хармония и баланс в живота.

3 ключови неща, които да направим по време на пълната Снежна Луна

Снимка: Pexels

Пълната Снежна Луна, която сякаш докосва небето с мощната си присъствие, е момент на изключителна енергия и вдъхновение. Това е време, когато небесната светлина разкрива всичко пред нас, когато мракът се разпръсва от блясъка на пълнолунието. Със своята мистика и сила, пълната Снежна Луна притегля вниманието ни към вътрешното ни аз и ни предизвиква да разгръщаме силите на промяната и пречистването.

На 24-ти февруари, точно в 13:30 часа, тази година Пълнолунието се завръща в знака Дева, оставяйки върху нас своята въздействаща енергия. И така, пред нас стои възможността да се насочим към преценка и пречистване на всичко около нас, но най-вече подредим мислите си, емоциите си и хармонично домовете си. 

Има три ключови неща, които можем да направим по време на това вълнуващо пълнолуние.

Подредете се

Подредете не само външния си свят, но и вътрешния си свят. Изчистете ненужното, освободете се от тежестта на натрупаните вещи и мисли. Подредете гардеробите, изхвърлете непотребните вещи и осигурете пространство за новото. Нека този акт на организация ви помогне да се освободите от всичко, което ви тормози и ви пречи да се развивате.

Време за саморефлексия

Отделете ценно време за себе си и си позволете да забравите за външния свят за момент. Погледнете в дълбините на сърцето си, създайте връзка с вътрешното си аз. Водете дневник, изразявайки своите мисли, чувства и мечти. Този процес на саморефлексия и самооткриване може да ви насочи към нови перспективи и вдъхновение.

Свързване с водата

Водата е източник на живот, тя е символ на пречистване и обновяване. Останете за по-дълго време под душа или си подгответе релаксираща вана. Можете също така да посетите минерален басейн и да се потопите в топлите и лечебни води. Водата ще ви помогне да се освободите от стреса и напрежението, да възстановите енергията си и да се почувствате хармонизирани.

Тези специални моменти по време на пълната Снежна Луна ни приканват да се връщаме към себе си, да открием силата и вдъхновението вътре в нас и да се подготвим за новите предизвикателства и вълнения, които ни очакват.