Начин на живот

Алиша Кийс се появи изненадващо Супербоул, но Тейлър открадна и това шоу

Алиша Кийс се появи изненадващо Супербоул, но Тейлър открадна и това шоу

Снимка: Lauren Leigh Bacho/Getty Images

Супербоул е най-важното събитие в американския спорт, с над 100 милиона зрители по телевизиите и онлайн платформите, които го излъчват.

Тази година Канзас Сити Чийфс спечелиха четвъртата си шампионска титла във финала на Националната футболна лига, след като победиха Сан Франциско Фортинайнърс в последните секунди на продълженията, но всички погледи бяха насочени към Травис Келси и неговата приятелка - Тейлър Суифт.  

При всяко отбелязване на точка за Канзас Сити камерите се обръщаха към Суифт, за да показват реакциите й. Тя пристигна специално за мача след концерт в Токио, част от международното ѝ турне Eras Tour, като пропътува 9000 км. Травис и Тейлър са двойка от няколко месеца, а връзката им е обект на непрекъснати коментари в медиите и социалните мрежи.

 

 Шефът на НФЛ Роджър Гудел дойде лично да я посрещне в ложата, която тя заемаше с приятели - актрисата Блейк Лайвли със съпруга си Райън Рейнолдс, певицата Лана Дел Рей, рапъра Айс Спайс, майка й Андреа Суифт и майката на Травис Келси. 

14-кратната носителка на „Грами“ беше облечена в черен костюм с червено яке, преметнато през рамо. Тя се прегърна с Лайвли по време на изпълнението на America the Beautiful на Пост Малоун и изглежда спечели нещо като импровизирано състезание по надпиване с бира, като удари чашата си под признателния рев на феновете.

При последния съдийски сигнал тя скочи на крака, след това слезе на терена, за да прегърне и целуне дълго Травис Келси под възторжените аплодисменти на публиката.

Популярността им дори породи абсурдна конспиративна теория в лагера на Доналд Тръмп, че отношенията им са "режисирани" от Демократическата партия, заради предполагаем сценарий за привличане на традиционно консервативни фенове на американския футбол към лагера на Байдън.

Шоуто на Супербоул ще се запомни с концерта на Ъшър на полувремето. Носителят на "Грами" беше акомпаниран от танцьори и акробати, докато представяше най-популярните си хитове от последните две десетилетия.  Алиша Кийс беше неговият специален гост, като двамата изпълниха If I Ain’t Got You и My Boo. 

На сцената излязоха още Джърмейн Дюпри, Н.E.R., Лил Джон и рапърът Ludacris.