Начин на живот

Как да освежим дома си с пана?

Паната са новият символ на бохемския живот в обзавеждането

Как да освежим дома си с пана?

Снимки: My Modern Met/Fine Art America

Ако търсите разнообразие, свежест и усещане за текстура в своята стая, то паната са аксесоарите, в които ще се влюбите още с разглеждането на тази галерия. Това дори не е ново откритие, тъй като цветните пана красят стаите на хиляди домове от години. 

Последните няколко години са епохата, в която стенната декорация бележи своя нов възход. Паната, разглеждани преди като непретенциозна украса за общежития, днес са символът на бохемския живот в обзавеждането. Още по-ценни стават и заради своята творческа стойност. 

Ефектът, който придават на интериора, е усещане за мекота, топлина и дълбочина. Също така те придават и нотка на динамика в общата картина на обзавеждането. Затова модерните платна за стени и стилизирани пана са перфектният акцент, който няма да остане незабелязан. Интериорните произведения могат да намерят своето заслужено място над леглото в спалнята, над дивана в дневната или дори на заоблени стени, където е невъзможно окачането на картини. С подобна украса можете дори да придадете дълбочина на пространството, без да поставяте фототапет. Повече идеи за това как да украсите стаята си с пана вижте в нашата галерия.

 

29 идеи как да разнообразим дома си с тапети