Начин на живот

Как едно малко словенско градче се превърна в топ туристическа дестинация?

Есента е страхотно време за пътуване и не само за да се насладите на красивата природа и уникалните й цветове. Есенната почивка често означава - по-малко туристи, по-ниски цени за настаняване и самолетни билети.

Как едно малко словенско градче се превърна в топ туристическа дестинация?

PixaBay

Есента е страхотно време за пътуване и не само за да се насладите на красивата природа и уникалните й цветове. Есенната почивка често означава - по-малко туристи, по-ниски цени за настаняване и самолетни билети. Не на последно място и по-умерени температури за тези, които не понасят жегите. Ако докато четете това, си мислите кой туристически сайт да отворите, за да планирате едно бързо септемврийско бягство вижте достъпно и много изкушаващо предложение, което идва от TripsToDiskover. Това е една от най-използваните напоследък платформи за пътувания и определено има защо да и се доверите. Нямате нужда от друг сайт за резервации на пътувания. Имате нужда от идеи. Хайде да опаковаме багажа!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ajgor_benk (@ajgor_benk)

 

Уканц, Словения

Словения е известна с естествената си красота, а през есента селцето Уканц е едно от най-необикновено живописните от всички. Разположен на западния край на езерото Бохин, наситените червени и златни нюанси се отразяват в неговите изумително чисти води. Посетителите могат също така да се качат на борда на кабинковия лифт, да пътуват до върха на планината Вогел за по-прекрасни гледки или да предприемат едночасов преход до водопадите Савица.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @caravellchen

 

За още по-приключенските настроените, еднодневен преход от водопада ще ви отведе до Долината на седемте езера. Уканц е селище в района на Горна Кариола на Словения. Той е югозападно от езерото. По-голямата част от сградите в селището са или хотели, или къщи за почивка. За места за настаняване може да проверите тук.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Zavrl (@anazavrl)