Начин на живот

Любов, сладка като диня!

Лятото е дошло по-рано в сърцата на една любима наша двойка.

Любов, сладка като диня!

Снимки: Калоян Христов

Лятото е дошло по-рано в сърцата на една любима наша двойка - Звезделина Цолова (или както всички я наричат за по-кратко - Звезди) и Калоян Христов-Кало от www.mintstories.com. Често, по различни поводи, сте срещали нежната половинка от двамата на нашите страници, а Кало ни е гостувал само зад камерата, защото той е авторът на всички тези чудесни снимки. Днес Звезди ще ни сподели защо любовта е сладка като диня, как лятото може да настъпи по-рано и какво са "4 years partners in crimes"…

Каква е рецептата, Звезди?

Каква е рецептата? Няма такава, просто магията или я има, или я няма... А заради нея сме готови на всичко след това! Ние с Кало обичаме любовта, тя трябва да се обича и да се показва, с малки стъпки и жестове всеки ден, като това да не изядеш целия шоколад, когато си сам, а да оставиш малко и за другия, за да го зарадваш, като се прибере. Просто ей така!

Не сме от двойките, които ходят по изискани ресторанти, когато имат повод, нито си подаряват скъпи подаръци. Ние си подаряваме само преживявания и незабравими мигове, нищо материално никога, а това е доста по-сложно.

Тази година отпразнувахме нашите 4 години с много диня, лудост и любов... Като се замисля, така минаха и четирите ни години заедно. Е, и с малко скандали (нормално е, когато освен че живеем заедно, и работим заедно), чорапи по земята (мисля, че никога няма да се научи), безкрайно много спомени, мечти и най-вече погледи в една обща посока. Това, последното, е най-важно според мен.

А лятото винаги може да настъпи по-рано, най-вече като се настани удобно в сърцата ви, просто гледайте да не си тръгва никога след това. Пазете слънчевите си усмивки и в най-студените дни. Знам, че не звучи лесно, но това ни спасява в онези безнадеждни моменти, в които всичко изглежда загубено и провалено. Спомените, усмивките и надеждата за едно по-добро утре. Е, и едно Somersby диня би помогнало, връща усмивки всякакви!

С подкрепата на Somersby