Начин на живот

Мег, която се ожени за себе си

Когато откриеш сродната си душа... в теб

Мег, която се ожени за себе си

Снимка: instagram.com/megantaylormorrison

35-годишната Мег Тейлър Морисън се ожени за себе си на малка церемония в Атланта, Джорджия! Американката, която работи като бизнес и лайфстайл ментор, обикновено се занимава с това да помага на другите хора да променят живота си, но сега решава да предприеме грандиозна стъпка за себе си. След тежка раздяла с бившия й приятел, тя решава да се посвети на себе си.

Мег планирала да се омъжи на Хелоуин през 2020 г., но след като 3-годишната й връзка се разпада през лятото същата година, тя все пак решава да сбъдне мечтаната сватба. И се отдава на дълго планиране, като в продължение на месеци подбира и най-малките детайли за церемонията. Поръчва специална торта, избира си диамантен пръстен, както и елегантна бяла рокля.

Тя признава, че първоначално изпитвала неудобство, че планира толкова необичайно събитие – притеснявала се дали приятелите и семейството й няма да сметнат действията й за нарцистични, или пък прекалено отчаяни заради това, че няма съпруг. Пред в. Metro обаче тя споделя, че основната причина да се омъжи за себе си, е да се фокусира върху своите нужди и да спре с опитите да угажда на други хора.

Затова и сватбата й носи само положителни еоции, защото чрез нея намимра спокойствието и хармонията, които цял живот е търсила във връзките си с мъжете. „Исках да се омъжа за себе си в знак на любов към самата мен“, споделя Мег. „Преживях раздялата през юни много тежко. И преди бях чувала за церемонии, на които хора сами се женят за себе си, и си помислих, че нямам нужда от никого, за да имам сватба“.

На церемонията в Колорадо присъстват най-близките й хора – 10 от приятелите и роднините й, като цялото събитие протича спрямо наложените мерки за борба с коронавируса. Както повелява традицията, тя върви до олтара под съпровода на любима песен, като Мег избира мелодията на Here Comes the Bride. Булката чете обетите, които сама е написала, а за финал се целува сама в огледалото! Вижте снимки от церемонията в нашата галерия.

 

10 неща, които трябва да знаете, преди да навършите 30