Начин на живот

Разгадайте мистериозно убийство, докато пътувате с луксозен влак в Англия

Пътешествия

Разгадайте мистериозно убийство, докато пътувате с луксозен влак в Англия

                 Снимка:
instagram.com/ belmondbritishpullman

Искали ли сте някога да влезете в ролята на детектив от криминален роман и да разгадаете мистерията на заплетено убийство? С новото еднодневно луксозно пътуване на един от най-луксозните влакове в света Belmond British Pullman, наречено Dead on Time, вече може да преживеете британски трилър в стил 50-те години на миналия век.

Вълнуващото пътуване се осъществява с помощта на талантливи актьори от Уест Енд, с които ще преживеете мистерия, подобна на „Убийство в Ориент Експрес“ на Агата Кристи, и всичко това, докато пътувате през красивата английска провинция и се наслаждавате на 5-степенно меню.

Завладяващото изживяване започва още в специалния салон на British Pullman на гара Виктория, а след като гостите потънат в удобните кресла край масите, облечени в ливреи стюарди с бели ръкавици разливат алкохол в кристални чаши.

Всичко изглежда чудесно, докато не се окаже, че има открито мъртво тяло и тук идва моментът, в който пътниците трябва да разгадаят кой е извършил убийството. Актьорите от трупата  преминават през луксозните вагони, за да разкажат историята, като всеки дава улики, поставя капани и измисля сюжетни обрати.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Lewis (@daisylewisred)

Пътниците трябва само да си приготвят химикалите, тъй като случаят е сложен, но има илюстровано списание в ретро стил, което служи като ръководство. И това не е пиеса, а специално преживяване, създадено в сътрудничество с Private Drama Events, в което гостите се насърчават да взаимодействат с актьорите.

Има още...


“Интимната обстановка на нашия влак в стил ар деко засилва напрежението, докато се движите през провинцията на Кент. Използвайки своя лист с улики и детективски умения, можете да интервюирате заподозрените, за да разгадаете случая. Размивайки границите между факти и измислици, всеки драматичен сюжетен обрат ви кани да надникнете още повече в удивителната история на влака”, гласи поканата на компанията предлагаща забавното луксозно пътуване.

Главният готвач на British Pullman, Джон Фрийман, е подготвил вкусно, сезонно петстепенно меню, използвайки продукти от района, през които влакът пътува по време на изживяването - градината на Англия, Кент. 

Вагоните на луксозното возило са перфектният декор за тази криминална драма от средата на века. Датиращ от 20-те години на миналия век, дизайнът на влака помага на гостите да се почувстват добре и наистина да се потопят в една отминала епоха. Dead on Time ще се провежда на всеки две седмици от сега до декември 2023 г. Цената на човек започва от $640.