Начин на живот

Витамините, които да подарите на тялото си тази пролет

Иновативните Cappy Enhanced Blends супермиксове подпомагат нормалната функция на имунната система, костите и мускулите с основни витамини и минерали

Пролетта е най-доброто време да си припомним, че здравето се крие в природата. Така както тя се самовъзстановява, ако сме я замърсили, така и ние можем да си върнем оптималния баланс, като водим здравословен  начин на живот. 

Добре знаем, че са необходими поне 20-30 минути излагане на слънце всеки ден, за да натрупаме необходимите запаси от витамин D. Пълноценното хранене пък е отговорно за дневната доза витамини и макронутриенти. В динамичното ежедневие често съвременният човек не успява да си ги набави.

Истината обаче е, че имунната система е сложен механизъм, който през цялото време брани организма ни от външни врагове, като има нужда от нашата подкрепа. Най-добрият начин да кажем уверено „Hasta la vista“ на пролетната умора е като посегнем към богатата кошница с дарове, която носи новият сезон.

Вече повече от 60 години Cappy е синоним на изключително вкусни сокове, нектари и плодови напитки за цялото семейство, чиито вкусове, дизайни и опаковки не спира да усъвършенства и развива. На прага на пролетта поредната иновация на бранда провокира сетивата и настроението със свежи супермиксове от плодове и зеленчуци, осигуряващи допълнителни ползи за правилното поддържане на баланса от витамини и минерали.

Новата премиум линия сокове Cappy Enhanced Blends ще зарадва ценителите на балансирания начин на живот с два оригинални вкуса във функционална опаковка от 1 литър, които не само допринасят за поддържането на добра форма чрез подпомагане на нормалната функция на имунната система, на костите и на мускулите, но и правят старта на деня по-приятен и пълноценен с изненадващо съчетание на любими плодове и зеленчуци.

В сезона на възраждащия се живот Cappy Strength Support дарява с ново свежо усещане небцето с чудесния си комбиниран вкус на портокал, манго, ябълка и праскова, докато важният витамин D допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и нормалната функция на мускулите.

Брандът предлага и още една изненада. Новият Cappy Immunity Support обещава истинска наслада и свежест с оригиналния микс от портокал, праскова, морков и ябълка, а ценните витамин С, витамин В12 и цинк подпомагат нормалната функция на имунната система. И всичко това – в удобна еднолитрова опаковка, подходяща както за любимите семейни събирания вкъщи или на открито, така и за всички моменти от всекидневието, в които искаме да направим нещо добро за себе си и близките си хора.

„Щастливи сме, че благодарение на линията Cappy Enhanced Blends отваряме нова страница в над 60-годишната история на успеха на Cappy, посветена на разбирането, че природата може да предложи всичко необходимо за пълноценното и балансирано начало на всеки наш ден. Вярвам, че със своите вдъхновяващи вкусове и висококачествени съставки, новите Cappy супермиксове ще подарят още една свежа и богата на витамини и минерали причина за усмихнат старт на деня на потребителите ни“, каза Дора Стрезова-Николова, изпълнителен директор на Кока-Кола България.

Новите супермиксове Cappy Strength Support и Cappy Immunity вече са достъпни за всички, които държат на високото качество и обичат да съчетават приятното с полезното в името на добре балансирания стил на живот.