Начин на живот

Време е за плаж: 5 начина да направите деня си страхотен

Обичаме го този август!

Август тепърва е готов да ни приютява в слънчевите си прегръдки, да ни отвежда на близки и далечни места, да ни пренася на любимите ни плажове и да ни носи усещане за безвремие. Обичаме го този месец, защото лятото още не е свършило и ни дава възможност да го наситим с още спомени и приключения. Може би сега е моментът да се научите да карате сърф, най-после да отидете на къмпинг, ако не сте почивали по този начин, или да се насладите на миговете край брега на морето с ето тези малки, но прекрасни неща.

Уединение

Понякога всяко момиче има нужда от малко време за себе си. Малко плажове по нашето Черноморие го позволяват, но първо, сезонът тази година е по-различен и през делничните дни е спокойно, и второ – все още има кътчета като плажа "Липите" до Синеморец, където дори и да сме с компания, се усеща безвремието, от което имаме нужда.

Плажна рокля

Със сигурност сме се подготвили поне с няколко чифта бански, които нямаме търпение да разходим по брега, но за да стигнем до него, ни трябва и някоя красива и цветна лятна рокля. Може да е клише, но дрехите често могат да повлияят на настроението ни, затова тоалет в топлите жълти и оранжеви тонове ще допринесе да ни по-бъде по-слънчево на плажа.

Свежи напитки

Независимо дали сме сами, или с приятели, на плажа винаги имаме нужда от свежи напитки, а това лятото със сигурност в нашия must have списък е новият вкус на Somersby с манго и лайм. Да, винаги си носим и хубави чаши, защото това е част от удоволствието да се наслаждаш на живота. Винаги ще си спомням как миналата година именно на плаж "Липите" отидохме с любимите ми момичета, въоръжени с подходящите напитки и въпреки че времето не беше от най-слънчевите, направихме следобеда си много специален. Не е ли страхотно?

Книга

В плажната ни чанта винаги присъства нещо за четене и обикновено това е някоя книга, за която все не сме намирали време през последните месеци, а понякога избираме нещо, което е подходящо именно за лятото, морето и вълнуващите емоции, които ни носят. Дали ще е някоя любовна история, биографична книга на интересна личност, или красива поезия, плажът ще я приюти между пясъка, мидите и морските пръски.

Музика

Въпреки че на плажа дори шумът на вълните, които се разбиват в брега, е достатъчен, за да се наслаждаваме на времето си там, е хубаво да имаме любимия си плейлист под ръка. Най-малко ще ни помогне да постигнем уединение, дори когато сме в компания, но искаме да почетем. А ако сме на плаж, на който в някой летен бар има live участие на някой изпълнител, можем да се чувстваме истински късметлии, защото морето още повече отваря сетивата ни за музиката.

С подкрепата на Somersby